Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρόκριση για τον ΑΣ Ρόδος

Πρόκριση για τον ΑΣ Ρόδος

0
rodiakos rodos
Dodekanisos

Έχοντας στην ενδεκάδα της αρκετούς παίκτες οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν πάρει και πολύ χρόνο συμμετοχής, ο ΑΣ Ρόδος επικράτησε σήμερα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» του Ροδιακού με 3 – 1 και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά ήταν πολύ φλύαροι επιθετικά. Στην επανάληψη και μετά το 0 – 2, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παίξουν πιο οργανωμένα και μπορεί να πει κάποιος ότι στο διάστημα αυτό έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Μείωσαν το σκορ και «κυνήγησαν» και ένα δεύτερο τέρμα.
Τα γκολ
20’: Ο Ιμεραλιλάϊ έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Χατζηβαλσάμης δεν είχε πρόβλημα να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1
47’: ο Κουρέτας πάσαρε στον Ιμεραλιλάϊ, ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα του Ροδιακού και έκανε το πλασέ. Οι αμυνόμενοι έδιωξαν αλλά η μπάλα έφθασε στον Σίμου ο οποίος με νέο σουτ έκανε το 0 – 2.
62’: Ο Τσιμπούκας έκανε από τα αριστερά μια συρτή σέντρα και ο Παπανικολάου με πλασέ μείωσε σε 1 – 2.
81’: Ο Αλεξανδρίδης, μετά από λάθος των αμυντικών μπήκε στην περιοχή και από τη γραμμή του άουτ έκανε τη συρτή σέντρα για να έρθει με δύναμη ο Σίμου και με σουτ να διαμορφώσει το τελικό 1 – 3.
Άλλες φάσεις
35’: Ο Πουλλής έκανε μια ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Παπανικολάου με κεφαλιά σχεδόν εξ’ επαφής δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ.
44’: Ο Χατζηβαλσάμης έκανε πλασέ από πολύ κοντά αλλά ο Κοντογιάννης κατάφερε να αποκρούσει.
71’: Ο Τρίγγας του Ροδιακού έκανε ένα σουτ από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
76’: Ο Κοντουδιός εκτέλεσε το φάουλ και ο Χρυσοχόος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τη δεξιά συμβολή των δοκών (άουτ)
78’: Ο Χατζηβαλσάμης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αλλά ο Κοντογιάννης κατάφερε να αποκρούσει.
84’: Ο Αλεξανδρίδης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά ο Κοντογιάννης και πάλι κατάφερε να αποκρούσει.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Μίαρης και «βοηθοί» του οι Σταμάτης Γιακουμάκης και Βούλγαρη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κοντογιάννης, Τσιμπιδάκης (70’ Κοντουδιός), Κελεπέρας, Μπιλιάς (46’ λ.τ. Τσακίρης), Μάκρας, Τρίγγας, Μαλλιάκας, Αντωνιάδης, Πουλλής (51’ Τσιμπούκας), Χρυσοχόος, Παπανικολάου
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράντζα, Ορφανίδης, Καμπούρης, Γκάϊδας, Ανυφαντυής, Κουρέτας, Σίμου, Αλεξανδρίδης, Γεωργάς, Χατζηβαλσάμης, Ιμεραλιλάϊ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments