Αρχική Αθλητικά νέα «Πρέσινγκ» από Κρήτη στον Γεωργιάδη

«Πρέσινγκ» από Κρήτη στον Γεωργιάδη

0
georgiadis dragatis
Dodekanisos

Ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε την φανέλα δύο Ροδίτικων ομάδων, Ρόδου και Διαγόρα, και τα γήπεδα του νησιού μας με την παρουσία του, ο Γιώργος Γεωργιάδης, έβαλε ρότα για την Κρήτη εάν και εφόσον συμφωνήσει με κάποια από τις ομάδες που τον θέλουν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ομάδες από τα Χανιά νεοφώτιστες στην Γ΄ Εθνική κατηγορία επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους. Οι επαφές συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες ημέρες ενδεχομένως ο Γεωργιάδης να βρεθεί στην πόλη των Χανίων για να κλείσει οριστικά η συμφωνία.

Ο έμπειρος παίκτης την χρονιά που πέρασε είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στην Γ΄ Εθνική με την ομάδα της Ιστιαίας καθώς ήταν από τους βασικούς και είχε για προπονητή τον Δημήτρη Σκούνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και άλλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον πάρουν στο ρόστερ τους όπως βέβαια και η Ιστιαία, που από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι του συλλόγου μετά το τέλος του πρωταθλήματος του ζήτησαν να συνεχίσει εκεί.

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε στον 24χρονο μέσο, ότι το καλύτερο καθώς το αξίζει και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments