Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά»

«Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά»

0
rodos_endekada3
Dodekanisos

Με τον Σκαφίδα για μια ακόμα φορά να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία της Ρόδου για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας (κόντρα στην Αθλητική Ένωση της Κω). Ο παίκτης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει το παιχνίδι αυτό Γίνονται πάντως προσπάθειες προκειμένου να είναι έτοιμος. Από την χθεσινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε και πάλι στο «βοηθητικό» γήπεδο της πόλης μας, απουσίαζαν και οι Παπαδόπουλος και Μανωλάγκας οι οποίοι δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν άδεια από την στρατιωτική μονάδα που υπηρετούν τη θητεία τους.
«Είμαστε σε καλή κατάσταση»
Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής στον Αρχάγγελο επί του Άρη έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας στην ομάδα, κάτι που πιστοποιεί και ο υπηρεσιακός τεχνικός Σάκης Ναλμπάντης. Μιλώντας στην «δσπορ» είπε:
«Ήταν μια νίκη που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ από ψυχολογικής άποψης. Τη χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Τα παιδιά δείχνουν να είναι πάρα πολύ καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως ακόμα πιο δυνατά»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments