Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Πρέπει να στηρίξουμε περισσότερο τα παιδιά της Μικτής»

«Πρέπει να στηρίξουμε περισσότερο τα παιδιά της Μικτής»

0
Dodekanisos

Τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι τα παιδιά της Μικτής Κ 16 (Νέων) δεν χρησιμοποιούνται στις ανδρικές ομάδες στις οποίες ανήκουν εξέφρασε με δηλώσεις στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό SKY 100.8 (καθημερινά 4μ.μ. – 5μ.μ.) ο Ενωσιακός προπονητής Γιώργος Τριχιάς. Ο κ. Τριχιάς που μίλησε με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων που ξεκινάει την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στη Σύρο, επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Δεν είναι καλό το ότι τα παιδιά αυτά δεν παίζουν στις ομάδες τους και περιορίζονται κυρίως στο Εφηβικό τμήμα. Από την μέχρι τώρα ενασχόληση μου με την Μικτή, έχω αντιληφθεί ότι τα παιδιά αυτά ασφαλώς και έχουν ταλέντο. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ανδρικό και καλώ τους προπονητές να στηρίξουν και να εμπιστευτούν αυτά τα παιδιά. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για τους αγώνες της Σύρου, τόνισε:
«Δεν είναι αυτοσκοπός μας η πρόκριση. Ο μεγάλος στόχος είναι να προετοιμάσουμε αυτά τα παιδιά κατάλληλα ώστε να εμφανιστούν στους αγώνες έτοιμα και να κινήσουν το ενδιαφέρον των προπονητών των Εθνικών μας συγκροτημάτων. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος σε αυτές τις Μικτές. Από εκεί και πέρα αν αυτό συνδυαστεί και με πρόκριση θα είναι ότι καλύτερο σίγουρα».

Για τις επιλογές των παιδιών είπε:
«Προσπάθησα να κάνω τις καλύτερες δυνατές επιλογές με βάση και το αγωνιστικό επίπεδο των παιδιών. Μας ενδιαφέρει σίγουρα να πάρουμε παιδιά από όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες ωστόσο κοιτάμε και την αγωνιστική τους κατάσταση όπου αποτελεί ένα βασικό κριτήριο. Η λογική του ότι θέλουμε παιδιά από αρκετές διαφορετικές ομάδες είναι γιατί θέλουμε να λειτουργήσουμε σε ένα καινούργιο περιβάλλον που δεν γνωρίζονται αγωνιστικά μεταξύ τους. Εννοείτε πάντως ότι και εγώ είμαι άνθρωπος και μπορεί να έχω κάνει και λάθη. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα όμως θέλω να πω ότι όποια παιδιά δεν κλήθηκαν τώρα μπορεί να κληθούν στη συνέχεια αν και εφόσον η Μικτή μας προχωρήσει. Δεν σημαίνει κάτι αν κάποιο παιδί δεν συμμετέχει σε αυτό το ταξίδι της Σύρου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments