Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Πράσινη» επικράτηση

«Πράσινη» επικράτηση

0
akousilaos endekada
Dodekanisos
Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε ο Ακουσίλαος, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Ορφέα, με 2-1.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν καλύτερα στο πρώτο μέρος του αγώνα, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν ευκαιρίες πετυχαίνοντας τελικά ένα γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου. Ήταν στο 41’, όταν ο Παπακωνσταντίνου, μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια και αποφεύγοντας όλους τους αντιπάλους του, έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ από αριστερά, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (0-1). Παράλληλα, ο Ορφέας δυσκολευόταν τρομερά να βρει τον δρόμο για την αντίπαλη περιοχή και περιορίστηκε κυρίως σε αμυντικά καθήκοντα.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με… φόρα και ο Νικολίτσης, στο 47’, με σουτ από το ύψος της περιοχής, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2). Από εκεί και πέρα, η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν στροφές και έγιναν πιο επικίνδυνοι. Τελικά, στο 60’, η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή μείωσε σε 1-2, με κοντινό σουτ του Λουκίσσα. Λίγο αργότερα, στο 67’, οι «κόκκινοι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Λουκίσσας που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Ο Ορφέας, αν και προσπάθησε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς, δεν κατάφερε να βρει στόχο κι έτσι ο Ακουσίλαος πήρε την νίκη.
Διαιτησία: Μίαρης, Βούλγαρη, Αναστασοπούλου.
ΟΡΦΕΑΣ: Γιαννόπουλος (60’ Τσαγγάρης), Πρωτόπαππας, Κρητικός, Τσικούρης, Μπουμπουλάκη, Kuci, Γεωργιάδης, Λουκίσσας, Τζόβαλιν, Βισβίκης (46’ Αντωνιάδης), Πούλης (46’ Γκρίζης).
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κοντογιάννης, Χατζηδημητρίου, Γιορδαμνής, Αρφαράς, Κώστας, Ζότα (75’ Καραμολέγκος), Σάββενας, Τσίγκρηλας, Θεοδοσίου, Νικολίτσης (67’ Ευθυμίου), Παπακωνσταντίνου (88’ Chassapy).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments