Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ποσειδών Καρπάθου: Συγχαίρει Δημήτρη Σπανό και Χρυσόστομο Ψέλλα

Ποσειδών Καρπάθου: Συγχαίρει Δημήτρη Σπανό και Χρυσόστομο Ψέλλα

0
askposeidon.gr
Dodekanisos

Ο Ποσειδών Καρπάθου εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Δημήτριο Σπανό για την ιστορική εκλογή του στο Ε.Ε της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ο άλλοτε γραμματέας του Ποσειδών αναδείχθηκε ο πρώτος παράγοντας από τον νησί της Καρπάθου που θα έχει ενεργή συμμετοχή στα διοικητικά τεκταινόμενα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Την ίδια στιγμή ο Ποσειδών εξέφρασε την χαρά του για την επανεκλογή του Χρυσόστομου Ψέλλα ως προέδρου της Επιτροπής.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. Καρπάθου “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” συγχαίρει τον άλλοτε γραμματέα του συλλόγου μας, κ. Δημήτρη Σπανό, για τον ορισμό του ως μέλος στην επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Η συμμετοχή του είναι ιστορική, καθώς για πρώτη φορά παράγοντας που εδρεύει στην Κάρπαθο θα βρίσκεται στα διοικητικά της ενώσεως μας. Παράλληλα, χαρήκαμε ιδιαίτερα για την επανεκλογή του κ. Ψέλλα ως προέδρου της Επιτροπής. Η συμβολή και η βοήθεια του σε ότι χρειαστούν όλα τα σωματεία είναι καταλυτική. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments