Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Πως θα γίνει το seven side

Πως θα γίνει το seven side

0
DSCN0284
Dodekanisos
H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, έδωσε σήμερα τις λεπτομέρειες της τελικής φάσης του σέβεν σαίντ η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή και όπως είναι γνωστό θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο των Καλυθιών. Συγκεκριμένα:
Αυτοί που έχουν πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης είναι ο Απόλλων Καλυθιών, ο ΠΑΣ Ασκληπειού, ο Εθνικός Αρχίπολης, ο Ηρακλής Μαριτσών, ο Κλεόβουλος Λίνδου και ο Φοίβος Κρεμαστής. Συγκεκριμένα:
Οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 5.45μ.μ. Στις 6 μ.μ. αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης ως εξής. Θα τοποθετηθούν και οι έξι ομάδες στην κληρωτίδα απ’ όπου θα βγουν τα δυο ζευγάρια (τέσσερις ομάδες) και οι υπόλοιπες δυο ομάδες θα περάσουν στα ημιτελικά χωρίς αγώνα.
Ημιτελική  φάση

Γηπεδούχος ομάδα θα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι δυο νικήτριες ομάδες της προ ημιτελικής φάσης και οι δυο ομάδες που προκριθήκαν χωρίς τοποθετούνται  στη κληρωτίδα ,Μετά από την κλήρωση θα προκύψουν τα δυο (2) ζευγάρια της ημιτελικής φάσης και οι νικήτριες ομάδες  θα αποτελέσουν το ζευγάρι του τελικού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Ώρα  άφιξη ομάδων                                                                  17:45
Κλήρωση  προ ημιτελική φάση                                                 18:00

Ώρα έναρξης  του 1ου  αγώνα    προ ημιτελικός                        18:30

>>      >>               2ου      >>      προ ημιτελικός                         19:00

Κλήρωση  ημιτελικής  φάσης                                                     19:35

Ώρα Έναρξης 1ου αγώνα ημιτελικής  φάσης                              19:45

Ώρα έναρξης   2ου αγώνα  ημιτελικής φάσης                             20:15

Μετά την λήξη του 2ου αγώνα της ημιτελική φάσης και πριν τον τελικό θα ακολουθήσει  παρέλαση της φιλαρμονικής  της  δημοτικής κοινότητας Καλυθίων,

-Ανάκρουση εθνικού ύμνου –έπαρση σημαίας

Χορευτικό συγκρότημα  Τερψιχόρη .

ΤΕΛΙΚΟΣ

Απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στο νικητή και φιναλίστ

Προκήρυξη ΑΓΩΝΩΝ  Seven a side

Καθεμιά από τις διαγωνιζόμενες ομάδες είναι υποχρεωμένη  να παραδίδει στην  επιτροπή  τα δελτία ατομικών στοιχείων και μεταβολών ποδοσφαιριστών  και την κατάστασης υγείας διαγωνιζομένων ποδοσφαιριστών  μίση ώρα ,τουλάχιστον ,πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι  ποδοσφαιριστές που θα αγωνισθούν θα πρέπει να έχουν απαραίτητα δελτίο ατομικών στοιχείων και μεταβολών και η ομάδα να προσκομίζει συνολική Κατάσταση Υγείας νόμιμα θεωρημένη  από γιατρό.  Στο  Seven a side  μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τιμωρημένοι από την προηγούμενη  αγωνιστική περίοδο.  Κάθε ομάδα θα αγωνίζεται  με 7 παίκτες με δικαίωμα  τριών   /3/  αλλαγών. Η διάρκεια  του  αγώνα  είναι δύο ημίχρονα  των  7.30  λεπτών, χρονομετρημένα, με πεντάλεπτη   ανάπαυλα. Νικήτρια  αναδεικνύεται   η ομάδα η οποία σημείωσε τα περισσότερα τέρματα σε βάρος της άλλης. Σε περίπτωση ισόπαλου  αποτελέσματος νικήτρια  ομάδα αναδεικνύεται  η ομάδα που κέρδισε   τα περισσότερα  ΚΟΡΝΕΡ  και σε περίπτωση που υπάρχει ισοπαλία   και στα κόρνερ  νικήτρια  ομάδα αναδεικνύεται αυτή που κέρδισε τα περισσότερα  ΦΑΟΥΛ. Σε περίπτωση   νέας ισοπαλίας  η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται μετά από εκτέλεση  τριών  επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) με τη διαδικασία που προβλέπει η παρ.9 του  άρθρου 20 του ΚΑΠ.   Σε περίπτωση αποβολής  ποδοσφαιριστή  με  απευθείας κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής αποκλείεται από  όλους τους  υπόλοιπους αγώνες του  Seven a side. Τον  οποιοδήποτε  αποκλεισμό παίκτη  από τους περαιτέρω αγώνες  θα αποφασίζει  η επιτροπή αγώνων   Seven a side  που θα ορισθεί από το Δ.Σ.  της ΕΠΣΔ.

Δεν είναι δυνατή η συνέχιση ενός αγώνα σε οποιαδήποτε περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο αν η μια η και οι δυο ομάδες παραμείνουν στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους  από τέσσερις  (4) ποδοσφαιριστές.

Αν συντρέξει τέτοια περίπτωση ο διαιτητής έχει την υποχρέωση να διακόψει τον αγώνα ο όποιος και κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας που δεν έχει ευθύνη για τη διακοπή του με τέρματα 3-0 .

Σε περίπτωση που και οι δυο ομάδες μείνουν με λιγότερους από τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές ,ο διαιτητής υποχρεούται να διακόψει τον αγώνα .

Στην περίπτωση αυτή θεωρούνται και οι δυο ομάδες υπεύθυνες  της διακοπής ,μηδενίζονται  και οι δυο.

Στους αγώνες Seven a side   κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει στην διάθεση του διαιτητή από την έναρξη μέχρι την λήξη του αγώνα τέσσερις  (4) μπάλες κανονικές και  σε καλή κατάσταση .

Σε περίπτωση μη έναρξης η διακοπής του αγώνα  έλλειψη μπάλας ,η τυχόν υπαιτιότητα μιας η και των δυο από τις διαγωνιζόμενες ομάδες θα κρίνεται από την επιτροπή αγώνων   Seven a side  .

Η επιτροπή αγώνων Seven a side     θα επιλύει και κάθε άλλο θέμα που θα δημιουργείται κατά  την διάρκεια των παραπάνω  αγώνων  του    Seven a side

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments