Αρχική Videos “Πως κάνουν ειρηνευτικές συνομιλίες χωρίς τη Μόσχα; Είναι δυνατόν;”

“Πως κάνουν ειρηνευτικές συνομιλίες χωρίς τη Μόσχα; Είναι δυνατόν;”

0

Για ματαιότητα των συζητήσεων που γίνονται για την διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία χωρίς να συμμετέχει η Μόσχα, έκανε λόγο ο γενικός πρεσβευτής του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στην Ένωση BRICKS Πάβελ Κνιάζεφ.

O ίδιος σχολίασε το γεγονός ότι οι σύμβουλοι εθνικής ασφάλειας και πολιτικής από τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Δανία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ιταλία, την Ουκρανία, τη Σαουδική Αραβία, τη Νότια Αφρική, το Ηνωμένο Βασίλειο , τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Τουρκία και την Ιαπωνία συμμετείχαν σε συνάντηση στην Κοπεγχάγη για να συζητήσουν τη διευθέτηση της διένεξης στην Ουκρανία. Πρόσθεσαν μάλιστα ότι οι πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις σε αυτή τη μορφή ενώ επιπρόσθετα έγινε γνωστό ότι η Ουκρανία θέλει να φιλοξενήσει μια λεγόμενη παγκόσμια ειρηνευτική σύνοδο για τη συζήτηση του ειρηνευτικού σχεδίου του Κιέβου.

«Σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία, πρόκειται, όπως γνωρίζετε, για μια προσπάθεια προώθησης των τελεσιγράφων που προτείνει ο Ζελένσκι και της γραμμής που προωθούν οι προστάτες του στη Δύση. Όλοι, συμπεριλαμβανομένων των εταίρων μας των BRICS, κατανοούν τη ματαιότητα τέτοιων συζητήσεων για την κατάσταση στην Ουκρανία. Η διευθέτηση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας …χωρίς τη Ρωσία», είπε ο Κνιάζεφ, σχολιάζοντας τη συνάντηση στην Κοπεγχάγη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments