Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύτιμο “τρίποντο” για Ποσειδώνα

Πολύτιμο “τρίποντο” για Ποσειδώνα

0
Dodekanisos

Σε εύκολη υπόθεση μετέτρεψε το παιχνίδι με την πάντα υπολογίσιμη και “επικίνδυνη” ΑΕ Κατταβιάς ο Ποσειδώνας. Η ομάδα της Καρπάθου σάρωσε με 5 – 2 και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Μοναδική εξαίρεση ίσως να αποτέλεσε το ξεκίνημα της επανάληψης όπου οι “κιτρινόμαυροι” του Μανώλη Φρατζή, εμφανίστηκαν βελτιωμένοι και μάλιστα κατάφεραν να σκοράρουν. Από εκεί και πέρα όμως οι γηπεδούχοι απέκτησαν και πάλι τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 22′ ο Δράκος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσιαβέλη έκανε το 1 – 0. Ο ίδιος παίκτης στπο 38′ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 – 0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2 – 1 με τον Στεφανάκη (σουτ) στο 50′ αλλά στο 62′ ο Λαδένογλου εκμεταλλεύτηκε λάθος, πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 3 – 1. Στο 70′ ο Σπανός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1 και στο 81′ ο ίδιος παίκτης ακόμα πιο ψηλά στο 5 – 1. Το τελικό 5 – 2 διαμόρφωσε ο Στεφανάκης στοπ 88′.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Ι. Σπανός, Χατζημανώλης (85′ Χατζηγεωργίου), Κούτολο, Βέργος, Φασουλέτος, Τσιαβέλης, Νασόπουλος, Λαδένογλου, Κοντονικόλας (75′ Καραναστάσης), Δράκος (83′ Ναγκολούδης
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Χ. Κιλασίν (60′ Δημητριάδης), Κ. Κιλασίν, Κούτσι, Μαντινάος, Πάπα, Στεφανάκης, Νασόπουλος (65′ Ε. Σπανός), Μήτρου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments