Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύ σασπένς στην Κω, 4 – 3 η Δόξα τον Άρη

Πολύ σασπένς στην Κω, 4 – 3 η Δόξα τον Άρη

0
Dodekanisos

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι που είχε πολύ σασπένς στην Καρδάμαινα, η τοπική Δόξα έκανε την δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Άρη Αρχγαγέλου με 4 – 3. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μποϊλή στο 3′ (1 – 0) αλλά ο Αμανατίδης στο 12′ έκανε το 1 – 1. Με το φινάλε του πρώτου μέρους (στο 45′), ο Φονσέκα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά ο Άρης είχε και πάλι απάντηση, με τον Χατζηφούντα στο 66′ (2 – 2). Στο 71′ ο Φονσέκα με πέναλτι έκανε το 3 – 2 και στο 78′ ο Αμανατίδης ισοφάρισε και πάλι (3 – 3), δίνοντας και πάλι νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Τελικά στο 85′ ο Φονσέκα με νέο πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν οι “κιτρινόμαυροι” διαμόρφωσε το τελικό 4 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κακουλίδης (Αλέκος, Στρατίκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΟΞΑ: Μιαούδης, Χατζηπαναγιώτης, Μυξολούφης (90’ Τάλλαρος), Κουρζής, Χοχλαστός, Φονσέκα (90’ Πης), Ατσαλάκης, Μποϊλής, Χατζηαντωνίου (64’ Λαμάι), Συνεσίου (90’ Παπαβασιλείου), Χατζηφούντας (54’ Μυλωνάς)
ΑΡΗΣ: Κρητικός, Ευαγγελίδης, Ρούφας (61’ Παρδαλός), Γάτσος, Μαγιόγλου, Δημητριάδης Ν., Πρίφτης, Γιακουμάκης, Αμανατίδης, Χατζηφούντας (80’ Μπαρμπαντώνης), Λαμπριανός (61’ Δημητριάδης Π.)

φωτο: giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments