Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Δεν έπρεπε καν να ξεκινήσουμε”

“Δεν έπρεπε καν να ξεκινήσουμε”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να ξεκινήσει καν, εξέφρασε με δηλώσεις του στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στο ραδιόφωνο του SKY 100.8 ο πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών Μανώλης Παπαδημήτρης. Μεταξύ άλλων, τόνισε και τα ακόλουθα:

“Τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν. Το πρωτάθλημα σταματάει. Η αλήθεια είναι ότι πηγαίναμε προς τα εκεί. Όταν εμείς εκφράσαμε τον προβληματισμό για το πως θα ξεκινούσαμε αυτό το πρωτάθλημα των ειδικών συνθηκών, πρωτόγνωρων, κάποιοι δεν το πήραν τόσο στα σοβαρά ή δεν τους ενδιέφερε. Έχουμε ευθύνη και εμείς τα σωματεία που δεν το είδαμε το θέμα σοβαρά. Όταν ο κ. Διακοφώτης είχε ζητήσει από τα σωματεία, ποια θέλουν να πάμε σε γενική συνέλευση με θέμα του να μην παίξουμε, ανταποκρίθηκαν μόνο τρία. Να τώρα που ήρθε η στιγμή που όλοι μας είμαστε προβληματισμένοι. Σε όλα τα γήπεδα ο κόσμος έμπαινε στα γήπεδα και το ίδιο κάναμε και εμείς όταν είδαμε ότι δεν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα γήπεδα μας δεν μπορούν να ελεγχθούν εύκολα”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί δίκαιη την απόφαση της διακοπής, είπε:
“Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι μια δίκαιη απόφαση αλλά με κάποια ερωτηματικά. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσουμε καν. Αυτό λέγαμε από το καλοκαίρι. Δεν μπορούμε να τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Ο κ. Παπαδημήτρης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
‘Νομίζω ότι το Ελληνικό κράτος δεν υπολογίζει και τόσο πολύ τα ερασιτεχνικά σωματεία. Θεωρώ ότι στη λήψη της απόφασης περί lock down δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο κόσμος έμπαινε στα γήπεδα και δεν τηρήθηκε έτσι όπως έπρεπε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Νομίζω ότι έτσι και αλλιώς θα έπαιρναν αυτή την απόφαση. Και νομίζω ότι θα ζήσουμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις. Από τη στιγμή που τελειώνει ο τουρισμός θα έχουμε και πιο πολλά κρούσματα. Μέχρι τώρα κάποια πράγματα καλύπτονταν προκειμένου να προστατευτεί η βιομηχανία της χώρας μας που είναι ο τουρισμός. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα και δεν νομίζω ότι θα παίξουμε μετά από ένα μήνα. Το πρωτάθλημα αν θα ξεκινήσει, αυτό θα είναι μετά τον Ιανουάριο. Κι το ερώτημα είναι βέβαια το πότε θα προλάβει να τελειώσει”.

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει ο Ηρακλής από εδώ και πέρα, κυρίως στο οικονομικό σκέλος με αφορμή και τις συμφωνίες που έχουν γίνει, είπε:
“Είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί με τη διοίκηση. Να δούμε ακριβώς και το υγειονομικό πρωτόκολλο των προπονήσεων που θα ισχύσει από εδώ και πέρα. Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή λοιπόν. Πρέπει να γίνει μια συζήτηση για να πάρουμε αποφάσεις. Φυσικά δεν μπορούμε να μείνουμε και έτσι και να σταματήσουμε. Από την άλλη δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα κρούσματα το επόμενο διάστημα. Αν και η περιοχή μας δηλαδή μπει στο κόκκινο, έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούμε να κάνουμε ούτε προπονήσεις. Είναι μια δύσκολη απόφαση όπως και να έχει”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments