Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Γούλας: “Πολύ καλό υλικό η Ρόδος, στόχος μας η νίκη”

Γούλας: “Πολύ καλό υλικό η Ρόδος, στόχος μας η νίκη”

0
Dodekanisos

Δηλώσεις για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Σ. Ρόδος, πραγματοποίησε μέσω του news12.gr o επιθετικός του ΑΟ Λουτρακίου, Γιώργος Γούλας. Να θυμίσουμε πως ο Γούλας πριν μετακομίσει στο Λουτράκι πέρασε για μικρό χρονικό διάστημα από τον ΓΑΣ Ιάλυσος.

Δύο λόγια για το παιχνίδι με αντίπαλο την Ρόδο.

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα που θα παίξει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα όπως σε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Το γεγονός πως προερχεστε από μια εντός έδρας ήττα, διαφοροποιεί τους στόχους σας για το παιχνίδι της Κυριακής;

“Ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη, καθώς τα παιχνίδια στον όμιλο είναι λίγα και πέφτουν τέσσερις ομάδες, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για να διαλέγουμε παιχνίδια”.

Τι γνωρίζεις για την ομάδα της Ρόδου;

“Γνωρίζω πως η Ρόδος έχει πάρα πολύ καλό υλικό και ότι είναι ένα υγιές σωματείο, γεγονός στο οποίο βοήθησε η αλλαγή της διοίκησης”.

Τι θα πρέπει να προσέξει το Λουτράκι ώστε να καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι;

“Σίγουρα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο αντίπαλος θα μας πιέσει αρκετά λόγω της έδρας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, όσο περνάει η ώρα θα είμαστε όλο και πιο κοντά στον στόχο μας”.

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για την φετινή χρονιά;

“Ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments