Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πολλά προβλήματα στοιν Διαγόρα

Πολλά προβλήματα στοιν Διαγόρα

0
diagoras_anagennisi_fasi
Dodekanisos
Με πολλά προβλήματα από τραυματισμούς αλλά και τιμωρίες, συνεχίζει την πορεία του ο Διαγόρας για την παραμονή του μέχρι τέλους στην ζώνη των πλέη οφ της football league.Η νίκη επί του Πιερικού, τον κράτησε ψηλά βαθμολογικά, αλλά η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη μιας κι ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα όπως φάνηκε από την χτεσινή πρώτη προπόνηση της εβδομάδας . Ο Διαγόρας για την 28η αγωνιστική, πάει την Κυριακή στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει με αρκετές ελλείψεις τον ΠΑΣ ,κάτι που σημαίνει πώς ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα ρίξει στα βαθιά τους ¨νεαρούς¨ ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι παρεμπιπτόντως έχουν αρχίσει ήδη να παίρνουν τις εμπειρίες, πολύ πιο πριν έστω και με λίγα λεπτά συμμετοχής.  Τα παιδιά που έχουν προωθηθεί από την ομάδα των Νέων, είναι αποφασισμένα να δουλέψουν σκληρά ολόκληρη την εβδομάδα, για να κερδίσουν την εύνοια του προπονητή τους εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τους πρωτοπόρους.  Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του Διαγόρα δεν θαχει την Κυριακή στην διάθεση του
-Τον Μπάρτος Ταραχούλσκι που θα εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι την μια αγωνιστική ποινής. Ο φόρ του Διαγόρα πρέπει να σημειωθεί πώς με την ευκαιρία της τιμωρίας του, ζήτησε και πήρε άδεια από τον προπονητή του και την Διοίκηση και πήγε στην Πολωνία για μερικές μέρες, για να δει την οικογένεια του. Από κει αναμένεται να επιστρέψει αύριο Τετάρτη.
-Ποινή θα εκτίσει στα Γιάννινα και ο Νίκος Χατζόπουλος, ο οποίος βγήκε από το μάτς με τον Πιερικό με ελαφρύ διάστρεμμα και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.
-Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στον αγώνα με τον Πιερικό και ο γκολκίπερ Χάρης Ταμπάσης, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
-Τιμωρία θα εκτίσει στα Γιάννινα και ο Απόστολος Σκόνδρας, ο οποίος δεν έχει μπει ακόμα σε κανονικούς ρυθμούς, μιας και ενοχλείται ακόμα από ένα βαρύ διάστρεμμα
-Απών από τον αγώνα με τον ΠΑΣ θα είναι και ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, ο οποίος θα εκτίσει μια αγωνιστική ποινής .Πρέπει να σημειωθεί πώς ο Σαλαμαστράκης έγινε αλλαγή στον αγώνα με τον Πιερικό, επειδή αισθάνθηκε βάρος στους κοιλιακούς και το ζήτησε αμέσως από τον προπονητή του για να τον αλλάξει .
-Τραυματίες πρέπει να σημειωθεί πώς είναι ακόμα τόσο ο Στάθης Προβατίδης , όσο και ο Χοσέ Ρέγιες, ο οποίος έφυγε από το γήπεδο το Σάββατο με πρόβλημα στον δικέφαλο . Οι απουσίες μπορεί να καταλάβει κανείς πώς είναι πολλές αλλά και σοβαρές. Δίνεται όμως η ευκαιρία στους ¨μικρούς¨ και ταλαντούχους παίκτες της ομάδας, εφόσον κληθούν από τον Πέτρο Ρουτζιέρη, να αποδείξουν στους προπονητές τους πώς μπορούν να τους υπολογίζουν στα επόμενα παιχνίδια και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος . Ο Διαγόρας προπονήθηκε χθες νωρίς το μεσημέρι, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να παρακολουθήσουν στην συνέχεια στο Δημ. Στάδιο, το ντέρμπι κορυφής της football league -2 ανάμεσα στην Ρόδο και την Παναχαϊκή.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments