Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Πολλά νεύρα στο Ενωσιακό (pics)

Πολλά νεύρα στο Ενωσιακό (pics)

4
1
Dodekanisos

Παιχνίδι με πολύ ένταση και νεύρα έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα όπου ο Ευαγόρας επικράτησε με 1 – 0 της σκληροτράχηλης Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα (για εξύβριση) στο 77’ του τερματοφύλακα Ζουρίδη. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα «κλειστό» παιχνίδι με τον Ευαγόρα να έχει την ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ στο δοκάρι (δεξί) με σουτ του Μακρυδημήτρη στο 32’. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κούτσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 41’. Στο τέλος δημιουργήθηκε ένταση έξω από τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων χωρίς πάντως να γενικευτεί.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Μαριέτα Φιλιππάκου (Λάζος, Αυγερινού).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Ζουρίδης, Κυπριώτης, Ιντρίσα, Μπουμπουλάκης, Μερκούρης (78’ Παπαθεοδώρου), Τσακμακίδης (53’ Μυλωνάς), Μακριάς, Μακρυδημήτρης, Τσιλίκας, Κουλιμπάλι, Καρπάτσης (37’ λ.τ. Τσιώμος)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μαθιός, Κωσνταντίνου (56’ Τσιώνης), Φυντικάκης, Παναγιώτου, Αλαφάκης, Λίλος (83’ λ.τ. Τσάκε), Κούτσι, Αμοιρόπουλος, Πότσος, Φράγκος (69’ Βαρέλης), Τσομάνι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ23456789

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kostas
kostas
11 years ago

είχα διαβάσει τις προάλλες μια συνέντευξη της “διαιτητού”..Με τέτοιες διαιτησίες θα πας πολυ μπροστά!Όποιος ήταν στο γήπεδο είδε τι εννοώ.Να σέβεσαι τον ιδρώτα των παικτών και να είσαι δίκαιη.Σφυρούσες με δύο μέτρα και δύο σταθμά!Αλλά έτσι είναι… τους ήσυχους ας τους ποδοπατήσουμε, δε θα πουν τίποτα!

manos
manos
11 years ago

στο προχθεσινο παιχνιδι του ασκληπειου με το καστρο είχαν βάλει για διαιτητη τον Κυρίτση και βοηθους τον Πατσιοπουλο και Πλακογιάννη.και σε Κατταβια με Ευαγορα έχουν την Φιλλιπάκου..Για πιο λόγο γίνετε αυτό?

kattavia
kattavia
11 years ago

ME TO AΣΚΛΗΠΕΙΟ ΑΠΟ 2-0 ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ Ο ΚΑΤΣΙΔΩΝΗΣ ΕΓΙΝΕ 2-3. ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΒΡΕ Η…… ΑΧΡΙΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ? ΤΙ ΤΗΣ ΕΤΑΞΕΣ?ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΘΝΗ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ? ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ.ΗΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ !!!

dionisios
dionisios
11 years ago

re paidia eleos kai ego hmouna sto gipedo ekane lathoi h kopela alla nomizo oxi eskemena.ti tha kerdize?? tin exo dei kai se alla paixnidia kai htan para polu kalh. xthes den htan kalh ti na kanoume tora. tha leme oti ta ekane ola ayta ta lathoi eskemena eleos tora sovareythte..