Αρχική Στήλες Απόψεις Πολλά …άντερα ο Σάββενας και οι παίκτες του!

Πολλά …άντερα ο Σάββενας και οι παίκτες του!

1
savenas kriti
Dodekanisos

Οι απαντήσεις δόθηκαν για ακόμα μια φορά σήμερα το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ», από τον Γιώργο Σάββενα και τους ποδοσφαιριστές του. Η πορεία του Ιάλυσου συνεχίζεται στην Γ΄ Εθνική με στόχο όπως όλα δείχνουν να σκαρφαλώσει όσο γίνεται ψηλότερα στην βαθμολογία και ας τον έχουν αφήσει μόνο του σε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015. Οι φίλαθλοι του πρέπει να ξαναγυρίσουν στο «Οικονομίδειο» και να δείξουν ότι βρίσκονται κοντά στην ομάδα όχι μόνο όταν αντιμετωπίζει δύσκολους αντιπάλους.

Την προσεχή Τετάρτη στον αγώνα του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αιολικό, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ πρέπει να εισπράξουν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των φιλάθλων, το αξίζουν άλλωστε όλοι και δεν κοστίζει ακριβά. Στο Ηράκλειο, οι «ερυθροκίτρινοι» με πρώτο βιολί τον Γιώργο Σάββενα, που έστησε όπως έπρεπε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν πως ακόμα και μπροστά σε μεγαλύτερα «μπάζετ» έχουν βαριά μπαλάκια και πήραν εκείνο που τους αναλογούσε.

Επίσης ως νησί δείξαμε, ότι έχουμε προπονητές για να διαχειριστούν παιχνίδια απέναντι σε προπονητές του «κέντρου» με μεγαλύτερη «φήμη» και πιο πολλά εργαλεία στην διάθεση τους. Πικραίνει η σημερινή απώλεια τους φίλους μας τους Κρητικούς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, απλά ένα παιχνίδι! Άλλο η ιστορία του Ο.Φ.Η και άλλο ο σημερινός αγώνας!! Όσο για τους ανεγκέφαλους φιλάθλους του ΟΦΗ, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα γιατί αυτό είναι θέμα της διοίκησης , της διαιτησίας και του παρατηρητή αγώνα.

Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να κάνουμε «μάγκες» εκείνους που κάνουν κακό στην ομάδα τους και διαλύουν την ψυχολογία των διοικούντων και τις προσπάθειες τους, προβάλλοντας τα «ανδραγαθήματα» τους έστω και από την αρνητική πλευρά. Συγχαρητήρια στον Γιώργο Σάββενα, στον συνεργάτη του Παναγιώτη Τσιάμη και σε όλη την αποστολή του Ιάλυσου που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ». Οι επιτυχίες τους ανήκουν.


Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kostas man
kostas man
8 years ago

katarxin sixaritiria stin ialisaramas.o theos na vali to xeritou an den anevi o ofi fetos.tous lipame poli.ton xristo ton stavrosane.afta ta lamogia tha pathoun poli xirotera….