Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ποδηλασία: Το Πρωτάθλημα των μικρών κατηγοριών

Ποδηλασία: Το Πρωτάθλημα των μικρών κατηγοριών

0
podilasia mikres ilikies
Dodekanisos

Η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου διοργανώνει στη Ρόδο αυτό το Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Μαρτίου 2016, το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Μικρών Κατηγοριών (Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες, Παγκορασίδες). Ακολουθεί του Τοπικού Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας που έγινε στη Σορωνή και προηγείται του Τοπικού Πρωταθλήματος Δρόμου Μεγάλων Κατηγοριών. Για να τρέξουν το Σαββατοκύριακο έχουν δηλώσει συμμετοχή 59 αθλητές και αθλήτριες.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 26/03/2016 – ώρα 15:00
-Ατομική Χρονομέτρηση στη διαδρομή: Εκκίνηση από Άγιο Σουλά με κατεύθυνση προς Σορωνή και αναστροφή με τερματισμό στον Άγιο Σουλά.
Μίνι Μικρά: 2 χλμ, Μίνι Μεγάλα: 4 χλμ, Παμπαίδες: 7χλμ, Παγκορασίδες: 7χλμ..
Κυριακή 27/03/2016 – ώρα 09:00
-Αγώνας Αντοχής στη διαδρομή του Περιφερειακού δρόμου στον Ζέφυρο (κυκλική διαδρομή μήκους 3,5 χλμ.). Μίνι Μικρά: 3,5 χλμ (1 στροφή) Μίνι Μεγάλα: 7χλμ (2 στροφές) Παμπαίδες: 35 χλμ (10 στροφές) Παγκορασίδες: 35 χλμ (10 στροφές).
-Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί σε περίπτωση που θα υπάρξει τεχνικό πρόβλημα. Θα γίνει σχετική ενημέρωση στο Τεχνικό Συνέδριο.
-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες ποδηλάτες-τισες με δελτία αθλητών της ΕΟΠ . Η Τ.Ε.Δ. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα. Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τους αγώνες Δρόμου .
-Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.
-Βραβεύσεις
Ο 1ος νικητής-τρια χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 2ος νικητής-τρια αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 3ος νικητής-τρια χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments