Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πλούσιο ρόστερ, πολλά γκολ!

Πλούσιο ρόστερ, πολλά γκολ!

0
maritsa diagoras filiko
Dodekanisos

Άλλη μια φιλική άνετη νίκη πέτυχε σήμερα ο Διαγόρας! Ο «γηραιός» επικράτησε με 3 – 0 του Ηρακλή στο γήπεδο των Μαριτσών. Οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν με δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο και έδειξαν για μια ακόμα φορά αρκετά καλά στοιχεία, ωστόσο έχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Διαγόρας έδειξε να έχει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ με πολλές εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές του. Από την άλλη πλευρά, για τον Ηρακλή ήταν το πρώτο του «τεστ» και έδειξε ότι θέλει ακόμα πολύ δουλειά και αυτό είναι απολύτως λογικό. Τα δυο πρώτα του γκολ, ο Διαγόρας τα πέτυχε στο α’ ημίχρονο με τον Σαβελίδη. Ο νεαρός Σέρβος Στεφάνοβ πέτυχε το μοναδικό γκολ του «γηραιού» στην επανάληψη με το οποίο διαμορφώθηκε το 3 – 0. Σημειώνεται ότι στο 55’ ο Κ. Παπακωνσταντής αστόχησε από τα έντεκα βήματα (άουτ).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Λάζος και Καρκαλιανίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Νικολέττος (46’ Σαββιδάκης), Στ. Παπακωνσταντής, Λορέντζος, Αντωνόπουλος, Κιουλτζής, Χειμωνέττος, Τσαλώλης (60’ Γεωργαρέλλης), Δράκος, Γ. Καρίκης (46’ Χατζηκωνσταντής), Γ.Δ. Καρίκης (60’ Κ. Παπακωνσταντής), Πετρίδενας
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Μιχάϊ, Θεοδοσίου, Μπαούρης, Πεταυράκης, Αμπελάς, Επιφάνης, Παπαδημητρίου, Ανδράλας (36’ λ.τ. Αλιμπάς), Πόποβιτς, Σαβελίδης (Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Σαμολαδάς, Καραγεωργίου, Θεοδοσίου (70’ Κουρούνης), Μαίλης, Προβατίδης, Αλιμπάς, Σαλαμαστράκης, Στεφάνοβ, Ζουρούδης, Καραγιάννης, Αγγελόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments