Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πλησιάζει στην κορυφή ο ΑΣ Τήλος (pics)

Πλησιάζει στην κορυφή ο ΑΣ Τήλος (pics)

0
dorieas tilos
Dodekanisos

«Ψήλωσε» και άλλο βαθμολογικά ο ΑΣ Τήλος! Σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο και με το οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας, επικράτησε με 3 – 1 του Δωριέα και «έπιασε» πλέον τους 13 βαθμούς απέχοντας ένα «τρίποντο» από την κορυφή. Το παιχνίδι το οποίο το παρακολούθησε λίγος κόσμος ήταν μέτριο στην μεγαλύτερη του διάρκεια. Οι Τηλιακοί έπαιξαν καλύτερα και απόλυτα δίκαια κατάφεραν να φθάσουν την κατάκτηση της νίκης. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μάλιστα, μπορεί να πει κανείς ότι η επικράτηση τους ήταν εύκολη καθώς δεν συνάντησαν ιδιαίτερη πίεση από τους γηπεδούχους (με εξαίρεση ίσως λίγο τα τελευταία λεπτά όπου τα πάντα είχαν πλέον κριθεί).
Μόλις στο 3’ ο Νικολής με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0 – 1 και στο 7’ ο Χριστοφής με ένα θαυμάσιο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0 – 2. Στο 57’ από ωραία κάθετη πάσα του Αγκά στον κενό χώρο, ο Μόσχου απέφυγε και τον τερματοφύλακα και σε κενό τέρμα έκανε το 0 – 3. Στο 88’ ο Σιγάλας με σουτ από την καρδιά της άμυνας των αντιπάλων, διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.
Διαιτήτευσε ο Μπέκας (Βασιλείου, Βούλγαρη)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΩΡΙΕΑΣ: Μίγγος, Πετρενίτης, Παπασάββας, Βλάχος, Πρωτόπαππας (23’ Κορδαλής), Τσιχλιάς (46’ Φλώρος), Ντερομενάης, Παπουτσάκης, Τριαλώνης (60’Φουργίνας), Σιγάλας, Μετσιάνη
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Ηρ. Σακελλάρης, Φωτάρας (60’Αγγελιδάκης), Ρούκο, Κυρ. Σακελλάρης, Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής, Κάβουρας, Μόσχου (62’ Γερογιάννης), Αγκάς (73’Μακρής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

dorieas tilos2mpekas vasileioudorieas tilos3

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments