Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πλήρης δικαίωση για τον Διαγόρα!

Πλήρης δικαίωση για τον Διαγόρα!

0
diagoras_omada_oikonomideio
Dodekanisos
Δικαιωμένοι αισθάνονται στο «στρατόπεδο» του Διαγόρα μετά την αθωωτική απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ. Ο «γηραιός» εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει, «οι λασπολόγοι και τα κοράκια μπορούν να επιστρέψουν στη γωνιά τους». Αναλυτικά, το κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Ο σκληρός και σχεδόν μοναχικός αγώνας που δώσαμε για τη σωτηρία του Διαγόρα μας, δικαιώθηκε!  Με την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αποκαταστάθηκε πλήρως η τάξη και κυρίως ένα όνομα ”βαρύ σαν ιστορία”, όπως είναι αυτό του ”Γηραιού”!  Οι ”λασπολόγοι” και τα ”κοράκια” που ζούσαν το τελευταίο διάστημα για τον αφανισμό του Διαγόρα, μπορούν να επιστρέψουν ”στη γωνιά τους”.
Η ομάδα μας ”είναι εδώ”, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μας είναι κι αυτοί εδώ, δικαιωμένοι και απαλλαγμένοι από κάθε εξωαγωνιστική σκοτούρα για να ”μιλήσουν” μέσα στο γήπεδο! Αποκλειστικά! Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ήταν, είναι και θα ‘ναι εδώ, δίπλα τους, στο πλευρό τους, 24 ώρες το 24ωρο για να προασπίσει τη δουλειά τους και να τους κρατήσει μακριά από κάθε λογής κύκλωμα που θα θελήσει να βάλει εμπόδια στο δρόμο τους.  Ό, τι ξέρατε μέχρι χθες να το ξεχάσετε! Σήμερα ξημέρωσε μια ”νέα ημέρα” για τον Διαγόρα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments