Αρχική Αθλητικά νέα Πιστοί στο ραντεβού οι Παλαίμαχοι Ρόδου/Διαγόρα

Πιστοί στο ραντεβού οι Παλαίμαχοι Ρόδου/Διαγόρα

0
Dodekanisos

Για ακόμη μια χρονιά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα και της Ρόδου ήταν πιστοί στο ραντεβού της Μ. Παρασκευής για το καθιερωμένο ετήσιο φιλικό παιχνίδι. Όλοι με διάθεση και όρεξη για παιχνίδι και πολλά πειράγματα, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας «Ο Διαγόρας». Τα παραπανίσια κιλά και τα γκρίζα μαλλιά δεν τους εμπόδισαν να δείξουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά και σωστά, να παίζουν ποδόσφαιρο, όμως λιγοστοί φίλαθλοι τίμησαν για ακόμα μια φορά τους ανθρώπους που δόξασαν το ροδίτικο ποδόσφαιρο. Από πλευράς ΕΠΣΔ το παρών έδωσε ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Αδαμάκης, από την μεριά του Διαγόρα ήταν οι πρώην πρόεδροι του «γηραιού» Αντώνης Γεωργιάδης, Μιχάλης Βεργωτής, Μέντος Ζωάννου και το μέλος της διοίκησης Μανώλης Γλυνός και ο γεν. αρχηγός Μανώλης Μπάτης, ενώ από την Ρόδο το παρών έδωσε ο γεν. αρχηγός Κώστας Παπαστεργίου.

Νίκη του Διαγόρα 4-1 

Ο Διαγόρας ήταν ο νικητής του φετινού φιλικού ετήσιου αγώνα, αφού κέρδισε με 4-1 την Ρόδο. Οι «κυανέρυθροι» με περισσότερες δυνάμεις αλλά και μικρότερο μέσο όρο ηλικίας είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα τέσσερις ενώ είχαν και σουτ στα δοκάρια. Τα «ελάφια» δεν ήταν σε καλή μέρα, πέτυχαν όμως ένα γκολ και είχαν ένα σουτ στα δοκάρια. Το 1-0 πέτυχε ο Πέτρος Ρουτζιέρης με σουτ, αφού προηγουμένως η μπάλα χτύπησε σε πόδι άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Το 2-0 πέτυχε ο Αγαπητός Αμπελάς με διαγώνιο σουτ ενώ με τον ίδιο τρόπο σημείωσε το 3-0 ο Βελής αλλά από τα δεξιά. Ο Σταμάτης Σπανός με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 4-0, ενώ για την Ρόδο γκολ σημείωσε ο Αλέκος Κακλαμάνος. Σουτ στο οριζόντιο δοκάρι είχε ο Διαγόρας με τον Σπανό, ενώ η Ρόδος με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κακλαμάνου στο αριστερό δοκάρι.

-Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη όλων των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που έφυγαν απο την ζωή.

Χρέη διαιτητή έκανε ο Ερωτόκριτος με βοηθούς τους Διαμαντέα-Καραγκιόζη ενώ στο δεύτερο μέρος διαιτητής ήταν ο Διαμαντέας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ:Αλεξανδρίδης, Μπακαρής, Ρίζος, Χατζησταμάτης, Σιφωνιός, Παπαδιός, Αμπελάς, Σάρλης, Σπανός, Ρουτζιέρης, Βελής, Κουγκράς, Δουρδουνάς, Φτάκλας, Πολυχρόνης, Μαυρουδής(προπονητής).

ΡΟΔΟΣ: Κουμπιός, Μπιλιάς, Ροδανάκης, Γιαννουκάς, Φαλτσέτας, Κρητικός, Πάττας, Μπόνης, Κυπριώτης, Κάβουρας, Καλαϊτζίδης, Καραντάνης, Κώττης, Πολυχρονίου, Ζωάννου, Παπαμιχαήλ, Κακλαμάνος, Πανάγος, Σαλπιγκτίδης, Ελευθερίου, Χαλκιάς, Κούτρας, Χατζημιχάλης, Αγγελόπουλος(προπονητής).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments