Αρχική Αθλητικά νέα Πετυχημένη η δοκιμασία του Τζουανάκη

Πετυχημένη η δοκιμασία του Τζουανάκη

0
Dodekanisos

Πολύ καλά τα πήγε ο νεαρός ποδοσφαιριστής Σάββας Τζουανάκης στις προπονήσεις που έκανε στην Ουντινέζε. Ο παίκτης του Διγενή Κοσκινού δούλεψε πολύ καιρό κάτω από τις οδηγίες του Γκόραν Μιλοσάβλιεβιτς, του οποίου το πρόγραμμα εκτελούσε υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Σάσα Γιόνοβιτς. Τόσο τις ιατρικές, τις εργομετρικές αλλά και τις αγωνιστικές δοκιμασίες, ο Τζουανάκης τις πέρασε με απόλυτη επιτυχία και πλέον το μέλλον ανήκει στον ίδιο και με τον τρόπο που θα διαχειριστεί την κατάσταση.

Σχετική ανακοίνωση  εξέδωσε η Football Talent & Management Agency, η οποία αναφέρει τα παρακάτω:

«Η FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αθλητής της, ΤΖΟΥΑΝΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ (Α.Σ.ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ),ο οποίος κλήθηκε από την UDINESE CALCIO SpA (Serie A), υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, αποτέλεσμα εξειδικευμένης προπόνησης με τον MILOSAVLJEVIC GORAN επί Εννέα Μήνες και συντονισμένης συνεργασίας πολλών ανθρώπων (ΠΛΟΥΜΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ,ΠΑΣΠΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ,SASA JONOVIC,ΨΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ,ΓΟΝΕΙΣ του αθλητή).
Στη συνέχεια, ο αθλητής(ημ.γεν.29-10-2001),συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια αξιολόγησης με την UDINESE U19,στα οποία αντεπεξήλθε ΠΛΗΡΩΣ, αφήνοντας ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
Μας γνωστοποιήθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ το ενδιαφέρον της UDINESE CALCIO SpA, και μας ζητήθηκε, ο αθλητής να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της, τους προσεχείς μήνες.
Σε δηλώσεις του ο αθλητής ΤΖΟΥΑΝΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος από την όλη διαδικασία και τις εμπειρίες που αποκόμισα. Παράλληλα είμαι πολύ ικανοποιημένος που μπόρεσα να ανταπεξέλθω σε συνθήκες και διαδικασίες υψηλού επιπέδου – όπως ενημέρωσαν τους εκπροσώπους μου αλλά και εμένα προσωπικά – οι υπεύθυνοι της UDINESE. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους μου, κ.κ. MILOSAVLJEVIC GORAN και ΠΛΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΟ. Ευχαριστώ επίσης τον κ. ΠΑΣΠΑΛΙΔΗ ΣΠΥΡΟ για την άριστη εφαρμογή του προγράμματος P.M.A., τον προπονητή μου κ. JONOVIC SASA, την ομάδα μου, Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ και τον Πρόεδρο της, κ. ΨΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ καθώς και τους γονείς μου, για τη βοήθεια και στήριξη τους»

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments