Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Πιστέψαμε από την αρχή στην πρόκριση!”

“Πιστέψαμε από την αρχή στην πρόκριση!”

0
Dodekanisos

Για την σπουδαία πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Κ. μίλησε στο news12 ο ποδοσφαιριστής και ένας εκ των αρχηγών του Αστέρα M. Αποστόλης Χατζημανώλης. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, καθώς και στους προσωπικούς του στόχους για φέτος.

Όσον αφορά για την σπουδαία πρόκριση ενάντια στον Απόλλωνα Κ.:

«Πιστεύαμε από την αρχή στην πρόκριση. Δουλέψαμε καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας γι΄ αυτό το παιχνίδι και προσαρμοστήκαμε άψογα παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση.. Στόχος μας ήταν να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου και νομίζω τα καταφέραμε πολύ καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι αφού αποκλείσαμε μια ιστορική ομάδα όπως ο Απόλλωνας που διαθέτει πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του».

Για το αν θεωρεί μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα τον Αστέρα, και ποιες ομάδες μπορούν να το διεκδικήσουν είπε:

«Πιστεύω πως ναι, είμαστε το φαβορί διότι έχουμε φτιάξει μια πολύ δυνατή και δεμένη σαν οικογένεια από την αρχή της χρονιάς. Σε αυτό συμβάλει πάρα πολύ και η διοίκηση του Αστέρα που είναι συνέχεια κοντά μας σε ότι χρειαστούμε.

Για εμένα πέρα από την ομάδα μου, ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας θα είναι ο Άγιος Λουκάς, η Κύπρος και ο Ευκλής. Διαθέτουν και οι τρεις πολύ καλό υλικό και θεωρώ μπορούν να διεκδικήσουν και αυτέ τον τίτλο».

Κλείνοντας για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι για φέτος, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό που είχα πέρσι (ρήξη χιαστών), είναι να καθιερωθώ και πάλι στην ομάδα και να δώσω ότι περισσότερο μπορώ η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments