Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε βαθιά ανάσα η ΑΕ Κως

Πήρε βαθιά ανάσα η ΑΕ Κως

0
Dodekanisos

Πολύ σημαντική νίκη που της δίνει την ευκαιρία να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της όσον αφορά την παραμονή, πέτυχε η ΑΕ Κως η οποία επικράτησε την Πέμπτη το βράδυ στο γήπεδο Πυλίου με 4 – 1 του Αστέρα Παστίδας. Με το παιχνίδι αυτό άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ήταν η δεύτερη πιο μεγάλη ήττα για την ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη μετά το 5 – 2 στον Αρχάγγελο από τον Άρη. Οι Κώοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη με τους φιλόξενούμενους να εμφανίζονται καλύτεροι σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα έχουν παράπονα από τη διαιτησία για μια φάση στο 41′ όταν ο Χατζηβαλσάμη με κεφαλιά μετά από σέντρα πέτυχε το γκολ (1 – 1), ωστόσο δεν μέτρησε ποτέ διότι ακυρώθηκε ως οφσαϊντ.
Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Μπεκιρλάρι, ενώ στο 57′ ο Οχτάρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0). Στο 73′ ο Μπεκιρλάρι και πάλι έκανε το 3 – 0 και στο 76′ ο Μαυρίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Στο 83′ ο Σερμπίνης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης (Καραμούτας, Κακουλίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε ΚΩΣ: Δημητρίεβιτς, Ζαίμι, Ζιώγας, Μαυρίδης, Φονσέκα (78’ Κούτσικας), Τογρού, Χατζηφούντας, Χιούσι (82’ Οικονόμου), Μυλωνάς, Μπεκιρλάρι (75’ Ραμπότας), Οχτάρας (81’ Πηλιγκός)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κωστής, Αλάβανος (83’ Κορκίδας), Αποστολάτος, Γιαννακόπουλος, Σερμπίνης, Λιαμής, Κόνομη (55’ Παπαμιχαήλ), Σαγανάς (74’ Μίρτεβ), Πλαγγέντης, Χατζηβαλσάμης (46’ Σιαναβέλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments