Πήρε Τζιαρά, Φιλίππου και Γιώργου

5
ethnikos rodos

Τριπλή μετεγγραφική ενίσχυση για τον Εθνικό! Η ομάδα της Αρχίπολης απέκτησε τους Τζιαρά, Τάσο Γιώργου και Φίλιππο Φιλίππου που την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο ήταν στον Άγιο Λουκά. Οι τελευταίοι δυο μάλιστα αποτέλεσαν παρελθόν πολύ νωρίς μιας και είχαν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα και τιμωρήθηκαν με διακοπή συνεργασίας από την διοίκηση της ομάδας του Αφάντου. Ο Γιώργου στα μέσα περίπου του πρωταθλήματος και ο Φιλίππου από την αρχή.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ ΔΡΑΓΑΤΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ….Ο ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

  2. Θα συμφωνήσω με τον Ζάχο… Επίσης κ Δραγάτη, εσείς που ξέρετε ότι τιμωρήθηκαν με πειθαρχικά παραπτώματα οι συγκεκριμένοι παίχτες?? Έβγαλε καμιά επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση του Αγίου Λουκά και δεν το ξέρουμε … και γιατί το γράφετε τώρα?? Το θέμα πιο είναι η μεταγραφή τους ή τι έγινε πέρυσι? Απλά τον καίει τόσο πολύ τον συγκεκριμένο κύριο και δεν λέει να το χωνέψει… απλά να ξέρετε πως δεν είμαστε χαζοί και όλοι έχουν καταλάβει τις πολύ καλές σας σχέσεις με τον Ένα φεγγάρι προπονητή που παραιτήθηκε από την ομάδα και αφού δεν βρήκε άλλη την αγόρασε για να ξαναγίνει προπονητής…
    Υ.Σ Ας κάνει καμιά φανουρόπιτα να μην κληρωθεί με την Αρχιπολη ο Άγιος Λουκάς γιατί θα πάρει και τις απαντήσεις του εντός τον 4 γραμμών και όχι έξω από αυτές που ασχολείται αυτός!!!

  3. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!

  4. οι παίκτες είχαν αγανακτήσει με τον κ. ΜΠΑΚΙΡΗ προπονητή. Η συμπεριφορά του αλαζονική, εγωιστικη και αντιαθλητικη. Ο κόσμος το χει τούμπανο κύριε ΜΠΑΚΙΡΗ. Γι αυτό δε σας πρότεινε και καμία ομάδα να συνεργαστείτε και αναγκασατε τα αδέρφια σας να μπουν στο δικό σας τρύπακι επειδη δεν βρέθηκε ομάδα να σας διεκδικήσει και γίνατε ρεζίλι!!!!! Με το έτσι θέλω κάνατε τον Άγιο Λουκά οικογενειακή ομάδα με πρόεδρο ποιον άλλο τον αδερφό σας και προπονητή εσένα που δεν ήσουν ικανός να βρεις αλλη ομάδα! Τους παίκτες πράγματι τους έδιωξες εσυ αλλα όχι με πειθαρχικό, με τη συμπεριφορά σου και με τις “αδυναμίες” σου σε άλλους παίκτες!!!! Τώρα έτσι όπως καταντησατε την ομάδα να δω το πορεία θα έχει..αν συνεχίσει να υπάρχει μιας και αυτα που μαθαίνουμε στο χωριό και ο τρόπος που τα λέτε δείχνουν ότι μάλλον δε βρίσκετε παίχτες και δεν ξέρετε ποιον να κατηγορεισετε και που να ρίξετε ευθύνες όπως συνηθίζεται να κάνετε. Αν θέλετε να δείτε τον υπεύθυνο πάρτε έναν καθρέφτη!! Ντροπή σας!