Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Πήρε τον Εκινέ ο Διαγόρας

Πήρε τον Εκινέ ο Διαγόρας

0
diagoras agioi
Dodekanisos

Η Επιτροπή Μπάσκετ του Διαγόρα ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου παίκτη Βασίλη Εκινέ, που θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου για την περίοδο 2013-2014.
Ο Εκινέ γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1983, έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Ο 29χρονος αθλητής έχει πολλές εμπειρίες από τα ελληνικά πρωταθλήματα, καθώς έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Ολυμπιάδας και του Απόλλωνα Πατρών στη Β’ Εθνική, στην Α2 και στην Α1 Κατηγορία. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού , στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η. με τον Εσπερο Πατρών, φόρεσε τη φανέλα του Κεραυνού Αιγίου του ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ στη Β’ Εθνική Κατηγορία, με τον οποίο σημείωσε 275 πόντους σε 28 συμμετοχές (μ.ο. 9.8), πετυχαίνοντας παράλληλα 19 τρίποντα, στη Δόξα Λευκάδας στην Α2 κατηγορίακαι στη Χαλκίδα. Είναι παίκτης που του αρέσει να παίζει περισσότερο με πλάτη στο καλάθι, διακρίνεται για τη δύναμη του και την έφεση του στα ριμπάουντ, ενώ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και στο σκοράρισμα.
Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει τον Βασίλη Εκινέ και πάλι στην οικογένεια του σωματείου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments