Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πήρε το εισιτήριο η Τελχινίδα (video)

Πήρε το εισιτήριο η Τελχινίδα (video)

0
telxinida rodion ginaikes
Dodekanisos

Το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του τοπικού γυναικείου πρωταθλήματος στο βόλεϊ, εξασφάλισε η Τελχνίδα η οποία κέρδισε στο Βενετόκλειο με 3 – 1 το Ροδίων Άθλησις και έκανε έτσι το 3 – 0 στις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια (υπολογίζονται και οι δυο αγώνες που έδωσαν οι δυο ομάδες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος). Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν αισθητή και παρά το ότι η Τελχινίδα έχασε το πρώτο σετ, κατάφερε να κερδίσει εύκολα τα τρία επόμενα και να «σφραγίσει» έτσι την πρόκριση της. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο 1ο σετ, οι παίκτριες του Νίκου Τσιντομηνά ήταν μπροστά στο σκορ με 20 – 13, ωστόσο συνεχόμενα και σοβαρά λάθη, επέτρεψαν στο Ροδίων να κερδίσει τελικά το σετ με 28 – 26. Στη συνέχεια, η Τελχινίδα δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δείχνοντας μεγάλη αγωνιστική σοβαρότητα και πειθαρχία.
Τα σετ του αγώνα: 26 – 28 (22’), 25 – 20 (22’), 25 – 15 (22’), 25 – 20 (15’)
Διαιτήτευσαν οι κ. Κυπριώτης και Χατζησταυρίδης
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Τσιντομηνάς): Τερζίου, Πολυτάνου, Μαθιουδάκη, Σκορδά, Κουτζούκη, Βρατσάλη, Μητροπούλου, Γιαννέλη, Κώτη, Λορέντζου, Αμορανίτη (λίμπερο), Αθανασίου (λίμπερο)
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Μακρής): Ζωάννου, Οικονόμου (λίμπερο), Μαστρογιάννη, Γιακουμή, Φραντζή, Περίδη, Μαλούκου, Κανέλλη, Τριπολίτη, Αμπελιώτη
{youtube}fp64-z4UIgA{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments