Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε Μπανγκούρα και Νικολό!

Πήρε Μπανγκούρα και Νικολό!

0
bangouras
Dodekanisos

Τη φανέλα του Απόλλωνα Καλυθιών θα φοράει ο Φώτης Μπανγκούρας! Ο πρώην παίκτης του Διγενή και του Κολοσσού Κάστρου συμφώνησε σε όλα και έτσι θα συνεργαστεί και πάλι με τον προπονητή Σταμάτη Μοσκιού με τον οποίο ήταν μαζί και στα Κοσκινού. Επίσης, στον Απόλλωνα επιστρέφει ο Νίκος Νικολός (από τον Κλεάνθη Παραδεισίου), ενώ ο σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γεωργίου από τον Προμηθέα Χάλκης για τον οποίο το news12 σας έγραφε από το περασμένο Σάββατο και μπορείτε να το θυμηθείτε ΕΔΩ. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει:
«Ο Α.Σ Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει:
1. Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γεωργίου, από τον Προμηθέα Χάλκης, (πρωτάθλημα Α’ Αιτωλοακαρνανίας). Ο Γεωργίου είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Έχει αγωνιστεί στην Ένωση Ευηνοχωρίου, Παναιτωλικό και Προμηθέα Χάλκης.
2. Την απόκτηση του επιθετικού Φώτη Παγγουρά, ο οποίος αγωνιζόταν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στον Κολοσσό Κάστρου.
3. Την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Νίκου Νικολού, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά από 5 χρόνια αγωνιζόμενος σε Εθνικό Αρχίπολης και Κλεάνθη.
4. Την ανανέωση της συνεργασίας με τον μεσοαμυντικό Θεόδωρο Κυρίτση.
5. Ο Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Λεονάρντο Παπανικολάου και τον Χαλίς Σιέχ για την προσφορά τους στην ομάδα μας κατά την διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
6. Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εκκρεμότητες-συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για ανανεώσεις-μεταγραφές, οπότε θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments