Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε αυτό που ήθελε

Πήρε αυτό που ήθελε

0
Dodekanisos

Τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας(1-1) πήρε η ομάδα της Κατταβιάς στο παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο τον Απόλλωνα Κ. στο γήπεδο Καλυθιών.

Το παιζνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα στην διάρκεια του πρώτου μέρους με τους γηπεδούχους μάλιστα να αγωνίζονται από το 28΄με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κυρίτσης. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση βελτιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο και στο 68΄ οι Απολλωνιστές κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ (1-0) με πλασέ του Γεωργιάδη. Στο 73΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μήτρου που μαρκαρίστηκε από τον Κίτσο. Παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε και ο Νσόπουλος από τα 11μ. ισοφάρισε σε 1-1. Η Κατταβιά προσπάθησε για το κάτι παραπάνω αλλά δεν μπόρεσε να το πετύχει και οι ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ

Διαιτησία Δουλγέρης-Μπέκας-Βλάχος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Κ.: Ροδίτης, Νικολός, Σαχίνης(86΄ λ.τ. Κατσαμάκης), Διακουράκης(30΄Κίτσος), Μπάρδης, Γεωργιάδης, Σαββούλης Τ.(70΄Κιόττου), Καλαϊτζίδης(76΄Σαββούλης Α.), Κυρίτσης, φλεβάρης, Μαθιός.

Α.Ε. ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Σιέχ, Μαριεττάκης, Μαντινάος, Κούτσι, Νσόπουλος, Ποζατζίδης, Πάπα(87΄Ντούπης), Μήτρου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments