Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε Αρνίταλη ο Απόλλωνας

Πήρε Αρνίταλη ο Απόλλωνας

0
arnitalis mixalis2
Dodekanisos

Ο Μιχάλης Αρνίταλης είναι η επόμενη μετεγγραφή του Απόλλωνα Καλυθιών. Ο παίκτης μ΄χρι και πρόσφατα φορούσε τη φανέλα του Ακουσιλάου Φανών στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Έχει γεννηθεί στις 3 Μαίου του 1998. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:
«Ο Α.Σ Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Αρνίταλη. Ο Μιχάλης Αρνίταλης γεννήθηκε στις 3/5/98 και έχει ύψος 1,83μ.
Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες των Ατρομήτων και μετά συνέχισε στις Ακαδημίες του Διγενή.
Την σαιζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα της Ρόδου και τη σαιζόν 2013-2014 αγωνίστηκε βασικός στην ανδρική ομάδα του Ακουσιλάου σαν σέντερ μπακ πετυχαίνοντας και τρία γκολ. Είναι μέλος της Μικτής Δωδεκανήσου από το 2007.
Συνεχίζονται οι επαφές και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, σύμφωνα πάντα με την καθοδήγηση του προπονητή μας, Σταμάτη Μοσκιού, για την στελέχωση του ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τέλος, επειδή οι αξίες θα πρέπει να αναγνωρίζονται απ’ όλους μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Λευτέρη Μαυρομούστακο, και τον Μιχάλη Φυλακούρη για την προσφορά τους, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments