Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πήρε αυτό που ήθελε ο Αστέρας Μ.

Πήρε αυτό που ήθελε ο Αστέρας Μ.

0
Dodekanisos

Ακόμα ένα τρίποντο κατάφερε να πάρει ο Αστέρας Μ. αφού κέρδισε με τον ρευστό 1-0 την Α.Ε. Κύπρου εκτός έδρας και παρέμεινε έτσι στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 5΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Πλαγγέντη Λ. να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Το σύνολο του Σάββα Σταυρίδη συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 16΄ ευτύχησε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με το πλασέ του Πλαγγέντη Γ. . Λίγο αργότερα οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού ο Στεργάκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου οι Μασσαρενοί έκαναν και άλλες ευκαιρίες χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε σε σχέση με το πρώτο μέρος. Στο 65΄ είχαμε διπλή αποβολή (μια για κάθε ομάδα)του Κενενούνη και Σώτα, ο πρώτος έκανε το σκληρό μαρκάρισμα στον δεύτερο με τον Σώτα να δέχεται την κόκκινη για εξύβριση προς τον αντίπαλο του μετά το μαρκάρισμα που δεχθηκε. Στο τελευταίο μισάωρο η Κύπρος κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο όμως το γκολ που τόσο ήθελε να πετύχει δεν ήρθε. Λίγο πριν το φινάλε ο Κοτσίκος είχε δοκάρι, με αυτήν την φάση να είναι η καλύτερη ως το τέλος.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Αυγενικού, Κασιώτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΥΠΡΟΣ: Σκαρπέτης, Τριανταφυλλίδης, Ζαχαρίας (76΄ Σκάλας), Κεχαγιόγλου, Σταματουλάς Μ. (32΄ Παυλίδης), Αγγελίδης, Βασιλείου (50΄ Γουλόπουλος), Ροδίτης (70΄ Τζεμανάκης), Κενενούνης, Στεργάκης, Σταματουλάς Σ.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Φαρμακαλής, Κιλασίν, Στογιανόφσκι, Πονιάς (40΄ Ζωάννου), Σώτας, Χατζημανώλης (50΄ Δημητριάδης), Πλαγγέντης Λ., Κοτσίκος (89΄ Φωταράς), Αλιάι (77΄ Λούππος), Πέθακας, Πλαγγέντης Γ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments