Αρχική Αθλητικά νέα Πιο ψηλά ο Άγιος Λουκάς

Πιο ψηλά ο Άγιος Λουκάς

0
Dodekanisos

Πολύ σπουδαία νίκη με 2-1, βαθμολογικής σημασίας, πήρε ο Άγιος Λουκάς στο γήπεδο Αφάντου κόντρα στον Ευαγόρα, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει για μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν καλό και οι ομάδες προσπάθησαν για την νίκη κάτι που κέρδισαν τελικά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πρόσθεσαν ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Το σκορ άνοιξε από πλευράς Αγίου Λουκά, ο Δούης στο 22΄ ενώ στο 30΄ ο Ευαγόρας ισοφάρισε 1-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Πάνο και το εκτέλεσε ο ίδιος.

Στο 71΄ οι γηπεδούχοι  κερδίσαν πέναλτι με τον Ταντίκη, το εκτέλεσε ο ίδιος και πέτυχε το 2-1 για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να φτάσουν εκ νέου στην ισοφάριση αλλά οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν καλά το υπέρ τους αποτέλεσμα και το σφύριγμα της λήξης του αγώνα τους βρήκε νικητές.

Διαιτησία Αντωνάς-Στεφανάκης-Τσιβίτης

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Χατζηνικόλας, Μοσχηδιού, Μπακίρης(59΄Μαραγκάκης), Μοσχούς, Γιαννίκης(63΄Ηλίας), Καλογήρου, Κούρτι(54΄ Σπανός), Κανέλλος, Λαουδίκος(90΄ Κυριαζής),  Δούης, Ταντίκης.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Σκαρπέτης, Δημητρίου(71΄Ρούτσι), Σταματούλας Σ., Αράπης, Σταματούλας Μ., Αλαβέρας, Χεκιμάι, Δραμουντανής, Μανιάς, Πελαρδής(77΄Σκούρα), Πάνο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments