Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιο ουσιαστικός ο Διαγόρας Βατίου!

Πιο ουσιαστικός ο Διαγόρας Βατίου!

0
diagoras vatiou
Dodekanisos

Τη δεύτερη του εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος επικράτησε με 3 – 0 του Απόλλωνα Απολλώνων στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας και απομακρύνθηκε αισθητά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και με τους γηπεδούχους να είναι πιο ουσιαστικοί από τους αντιπάλους τους.
Στο 6’ ο Κουρέλης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1 – 0.
Στο 20’ οι αμυντικοί του Απόλλωνα Απολλώνων τραβήχτηκαν για οφσαϊντ, ο Τριανταφυλλίδης όμως βγήκε στην πλάτη και με πλασέ έκανε το 2 – 0.
Στο 43’ ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε φάουλ απευθείας αλλά ο Τύρελης απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 63’, ο Τριανταφυλλίδης βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Μακαρούνα ο οποίος απόκρουσε το πλασέ του αλλά στην επαναφορά η μπάλα έφθασε στον Παπουρδάνο που από κοντά έκανε το 3 – 0.
Στο 80’ ο Χατζηκυριάκος έκανε σουτ από τα ύψος της περιοχής αλλά ο Τύρελης μπλόκαρε τη μπάλα.
Καλή η διαιτησία του Πατσιόπουλου (Σαρρής, Κασιώτης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Ζερβός, Μοσχής (77’ Γρύλλης), Πιτσουρδάκης, Ζωάννου (79’ Αδάμος), Κοντζιάς, Παπασταμάτης, Γιαννακόπουλος, Παπουρδάνος, Κουρέλης (59’ Ντούσκου), Τριανταφυλλίδης
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μακαρούνας Ι., Χατζηκυριάκος, Γεωργαλής, Ραμά (54’ Ροδοσνιώτης), Ισκάς, Γεωργίου, Γιαννακόπουλος (78’ Πονήρης), Δημητρόπουλος (66’ Μπαϊράμης), Λολάκης, Παλάζης, Λαθούρης

Παναγιώτης Παλάζης goaltime.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments