Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πιο κοντά στον τίτλο!

Πιο κοντά στον τίτλο!

0
DSC07475
Dodekanisos

Χρειάστηκε να περάσουν 65 ολόκληρα λεπτά για να μπορέσει ο Αστέρας Παστίδας να …ξεκλειδώσει την άμυνα του Αγίου Ισιδώρου και τελικά να απλουστέψει τα πράγματα στη συνέχεια φθάνοντας στη νίκη με σκορ 2 – 0. Απέναντι στο σκληροτράχηλο συγκρότημα του Μιχάλη Παπαντωνίου, οι παίκτες του Δημήτρη Παρασκευόπουλου τα βρήκαν σκούρα. Κατάφεραν όμως στο 65′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πάπα να κάνουν το 0 – 1 και πέντε λεπτά αργότερα (στο 70′) να πετύχουν και το 0 – 2 με τον Κυρίτση, “καθαρίζοντας” έτσι το παιχνίδι. Με αυτή τη νίκη, ο Αστέρας έσφιξε και άλλο στην αγκαλιά του τον τίτλο και την επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου μετά από ένα χρόνο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Π. Αναστασάς, Μόσχου, Βονάκης, Δημητράκης, Στραβογιάννηςς (60′ Σ. Αναστασάς), Κουτούλης, Μ. Γεωργαλλής, Διακοπαρασκευάς, Μόσχου, Σάββενας (80′ Παπαπαναγιώτου), Α. Γεωργαλλής
ΑΣΤΕΡΑΣ: Σαχινίδης, Κατσούλης, Χαριτάκης, Αυγενικού, Λιαμής (63′ Πατηνιώτης), Καλαγρής, Αμοιρόπουλος, Πολυχρόνης (82′ Ζερβός), Αμπελάς, Πάπα, Αντωνιάδης (68′ Κυρίτσης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments