Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πικραμένοι με Φωτεινή!

Πικραμένοι με Φωτεινή!

5
foteinis
Dodekanisos

Πικραμένοι από το γεγονός ότι ο Γιώργος Φωτεινής έκλεισε στον Κλεάνθη Παραδεισίου και όχι στον ΑΕΡΑ είναι οι άνθρωποι του ΑΕΡΑ. Χαρακτηριστική είναι η επιστολή που πήραμε και δημοσιεύουμε από τον αντιπρόεδρο των Αφαντενών Κώστα Σπανού. Αναλυτικά:
“Με μεγάλη μου έκπληξη, ενημερώθηκα πρό ημερών για την συμφωνία του ποδοσφαιριστή Γιώργου Φωτεινή με την ομάδα του Κλεάνθη και θα ήθελα να τον ρωτήσω δημόσια κάποια πράγματα.
1.Στα χρόνια που αγωνίστηκες στην ομάδα μας, ζήτησες ποτέ κάτι και δεν σου το παρείχαμε;
2.Αφού όπως φάνηκε δεν επιθυμούσες να αγωνιστείς σε εμας, γιατί συμφώνησες μαζί μας, έπαιξες μάλιστα και σε φιλικό παιχνίδι και μετέπειτα αποφάσισες να αποχωρήσεις;
3.Γιατί Γιώργο όταν μας είπες ότι ήθελες να φύγεις, μας ξεκαθάρισες ότι θα έπαιζες σε ομάδα Β’ κατηγορίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων;
4.Τώρα που πήγες σε άλλο σύλλογο της ίδιας κατηγορίας, τα ωράρια σου στη δουλειά θα αλλάξουν; Προφανώς και όχι.
5.Προσωπικά, σε στήριξα πάρα πολύ σε όλες τις σεζόν που αγωνίστηκες στην ομάδα μας, σου συμπεριφέρθηκα σαν παιδί μου τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε ότι είχε να κάνει με την ομάδα και η συμπεριφορά σου ήταν επιεικώς απαράδεκτη.
6.Τέλος, θα ήθελα να σου ξεκαθαρίσω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι αναντικατάστατος , πόσο μάλλον για μια ομάδα με την ιστορία της Α.Ε.Ρ.Α. και όλα αυτά που εκφράζω είναι μέσω της πικρίας μου για την στάση σου η οποία έδωσε το δικαίωμα σε πολλούς να αμφισβητήσουν την εξαιρετική σχέση που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Με εκτίμηση
Σπανός Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος Α.Ε.Ρ.Α. “

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gate6
gate6
7 years ago

afou se paratise kai to (paidi sou) fantastite ti @@@@@@@@@ eiste!!

Mourinio
Mourinio
7 years ago

Όταν πιστολιάζεται τους παίκτες κ δεν τους δίνεται αυτά που έχετε συμφωνήσει εσύ κ ο @@@@@@@@@@@@@@ δεν είναι είστε επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ???Σιγά την Μπαρτσελόνα που πρόδωσε…

kit
kit
7 years ago

den einai tixaio oti eiste i pio antipathitiki dioikisi. deltia den dinete, den plironete, exete tin entiposi oti eiste kati, gia iremiste o aera afantoy eiste, mia omada a topikis katigorias…. antiproedre an opos les poy den to pisteyo ton eixes san gio soy pare ton til kai pesta toy tora vgaineis kai krazis dimosia enan paikti poy pire tin apofasi na figi apo sena to brisko grafiko,,,, YG kai o masado ta mazeyei siga siga. aaaa xsexasa den toy dinete to deltio

A.E.P.A.
A.E.P.A.
7 years ago

Πρωτα πρωτα δεν θα γραφετε ανακριβειες. Προφανως για να τα λεει δημοσια, δεν του σηκωνει τα τηλεφωνα. Δευτερον, κανενας Μασαδο δεν φευγει και αν εισαι μαγκας γραψε με το ονομα σου. Τριτον, ολα εδω πληρωνονται και οταν τον Γεναρη ο Κλεανθης θα διωξει τους μισους, θα ειμαστε εδω να γελαμε. Κατσικια.

fantenos
fantenos
7 years ago

re afoy den agapate tin omada…giati den mas afinete na dimioyrgisoyme mia omada protypo me paixtes fvtia…..ap to xorio mas????eseis an thn agapoysate….tora den tha mas epianan sto stoma toys kati ampaloi …..poy konta se sas t akoyne ki agnoi filathloi mas…..giati?????an den exete na kerdisete kati……na fygete tora ap thn omada…..akoma noris einai…….