Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πήγε προετοιμασμένος στη Βέροια!

Πήγε προετοιμασμένος στη Βέροια!

0
Dodekanisos


Συσπειρωμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει ακόμα και …δύσκολες καταστάσεις πήγε ο Διαγόρας στη Βέροια για το παιχνίδι με την ομώνυμη τοπική ομάδα στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Football League. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τάξεις των «κυανέρυθρων» δημιουργήθηκε αρχικά μια ανησυχία από τον ορισμό του διαιτητή Σταύρο Τσιμεντερίδη (από την Κοζάνη) ο οποίος είχε διευθύνει και το παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ των δυο ομάδων πριν από μερικές ημέρες (κάτι που κανονικά δεν μπορεί να γίνεται), ενώ όποτε «παίζει» τη Βέροια δεν χάνει ποτέ! Είναι μάλιστα απορία το πώς ο Διαγόρας δεν προχώρησε σε ανακοίνωση και διαμαρτυρία. Την αποστολή στη Βέροια συνόδευσαν δυο μέλη της ΠΑΕ, τόσο ο Μαίος Καμπουράκης (που δεν είχε πάει στο παιχνίδι κυπέλλου) όσο και ο Κώστας Στεφανίδης που είναι και πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Ο «γηραιός» δείχνει φέτος ένα πολύ ισχυρό πρόσωπο και εκτός αγωνιστικού χώρου και οι παράγοντες του είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ομάδα ποτέ μόνη της. Τελικά, ο Διαγόρας με την απόδοση των παικτών του, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάνοντας τους πάντες να τον σεβαστούν. Έτσι έγινε και στο παιχνίδι της Βέροιας όπου δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να αναφερθεί πως οι παίκτες του έδειξαν μεγάλο πάθος, στοιχείο που υπήρχε και πέρσι και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ανέβει η ομάδα στην Football League. Παρά το ότι έχει γίνει σημαντική αλλαγή στο ρόστερ και έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα, έχουν μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας και δείχνουν το ίδιο μεγάλο πάθος κάτι που όπως αντιλαμβάνεται κανείς είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Θα πρέπει δε να γίνει ιδιαίτερη μνεία και στον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο ο οποίος πήγε απόλυτα προετοιμασμένος «ακτινογραφώντας» πολύ καλά τη Βέροια την οποία και στην ουσία μπλόκαρε. Λίγο έλειψε μάλιστα στο τέλος να πάρει και τη νίκη στην μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με τον Λόρι Κέρι.

Στη φωτογραφία του kerkidasport.gr που δημοσιεύουμε, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Στεφανίδης στις εξέδρες του γηπέδου της Βέροιας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments