Αρχική Αθλητικά νέα Πετυχημένο και το 4ο camp ΑΕΡΑ – Χοσάδα

Πετυχημένο και το 4ο camp ΑΕΡΑ – Χοσάδα

0
Dodekanisos

Με την παρουσία αρκετού κόσμου ολοκλήρωσε  χθες το βράδυ τις εργασίες του το Camp που διοργάνωσε ο ΑΕΡΑ σε συνεργασία με τον διπλωματούχο προπονητή(UEFA PRO) Βαγγέλη Χοσάδα μαζί με τους συνεργάτες του Νικήτα Μαλλιάκα και Μιχάλη Πλύγκο αλλά και τους Ισπανούς προπονητές Τσέμα Ιμπάνιεθ Μπομπίν(UEFA A), Φραν Ασένχο Φερνάντεθ(UEFA A) και τον Έλληνα τεχνικό UEFA PRO Μάκη Ταγταλίδη που ζει και εργάζεται στην Ισπανία.

Την τελετή λήξης τίμησαν με την παρουσία τους με ομιλία προς τα παιδιά ο αντιδήμαρχος Ρόδου Σάββας Διακοσταματίου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ Μιχάλης Αδαμάκης και ο πρόεδρος του ΑΕΡΑ Μιχάλης Αντώνογλου. Πριν τις απονομές των βεβαιώσεων στα παιδιά, έγινε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣΔ και ομάδα που απαρτιζόταν από τα παιδιά που συμμετείχαν στο camp.

Η τελετή λήξης ήταν απλή και λιτή αλλά εκείνο που λάμπρυνε πραγματικά την εκδήλωση ήταν η στιγμή που έβλεπες τα χαρούμενα προσωπάκια όλων των παιδιών μικρών και μεγάλων και λογικά ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους διοργανωτές για το επόμενο καλοκαίρι.

Βεβαίωση παρακολούθησης του camp παρέλαβαν οι παρακάτω: Μιχάλης Χαρίτος, Μιχάλης Ρίζος, Γιάννης Φλεβάρης, Γιώργος Ισκάς, Νίκος Καρπαθάκης, Φώταινας Φώτης, Γιώργος Δαρζέντας, Πλύγκος Μιχάλης και Σκαρτάδος Θεόδωρος.

 

«Σας ευχαριστούμε»

Ο Βαγγέλης Χοσάδας έκλεισε την διοργάνωση απευθύνοντας τα ευχαριστήρια του προς όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια για ακόμη μια χρονιά αναφέροντας τα εξής:

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές, Δήμο Ρόδου και τον αντιδήμαρχο Σάββα Διακοσταματίου, τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρο του Στέφανο Κυριαζή, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού για την Δωδεκάνησο Νίκο Νικολή, την ΕΠΣΔ και τον εκπρόσωπο της Μιχάλη Αδαμάκη υπεύθυνο των Μικτών Ομάδων και τον Ενωσιακό προπονητή Θεόδωρο Θεοδώρου.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς

Ξενοδοχείο Rodos Palace, τα κέντρα εκδηλώσεων ΑΡΙΩΝ Παλλάς, τον Βασίλη Χαρτερό μεταφορές Λυμμάτων, τον γιατρό καρδιολόγο Δρακιού Γεώργιο και τον γιατρό Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ευχαριστούμε ακόμη τους προπονητές της Valladolid που στήριξαν για άλλη μια φορά την προσπάθεια μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών και τους αθλητές που τόσα χρόνια χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments