Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Πέτας: «Ζητάμε το αυτονόητο»

Πέτας: «Ζητάμε το αυτονόητο»

0
agioi_theodoroi_panigiria
Dodekanisos

Δυσαρεστημένος από το ότι η ομάδα του καλείται για μια ακόμα φορά να αγωνιστεί σε ένα γήπεδο όπου δεν λειτουργεί ο φωτεινός πίνακας, είναι ο πρόεδρος των Αγίων Θεοδώρων Αρχαγγέλου Δημήτρης Πέτας. Την Κυριακή, ο νεοφώτιστος σύλλογος καλείται να παίξει ακόμα ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στον Ζέφυρο, αλλά στο κλειστό της Κρεμαστής υπάρχει μεγάλο θέμα με τον φωτεινό πίνακα ο οποίος δεν λειτουργεί. Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Πέτας, χαρακτηριστικά δήλωσε τα ακόλουθα:
«Έχουμε ήδη παίξει δυο παιχνίδια χωρίς πίνακα. Αυτό εμποδίζει τους παίκτες όχι μόνο της δικής μας ομάδας αλλά και του αντιπάλου, να έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι. Ασχολούνται με το πόσα φάουλ έχουν, με το πόσο είναι το σκορ και τέτοια πράγματα. Ξέρω ότι είναι δύσκολοι καιροί αλλά εδώ μιλάμε για τα αυτονόητα. Πως μπορεί να γίνεται ένα παιχνίδι μπάσκετ χωρίς να υπάρχει πίνακας;»
Ο κ. Πέτας, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Προσπαθήσαμε να αναζητήσουμε άλλο γήπεδο αλλά δεν τα καταφέραμε. Εισπράξαμε αρνητική απάντηση και από την τέντα και από την Ιαλυσό. Δυστυχώς. Η ομάδα μας περνάει ένα λούκι. Προπονούμαστε πολύ αργά τα βράδια με αποτέλεσμα τα παιδιά να πηγαίνουν μετά τα μεσάνυκτα στο σπίτι τους. Το δεχθήκαμε όμως επειδή είμαστε μια καινούργια ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι δυνατόν να παίζουμε στα επίσημα παιχνίδια κάτω από τέτοιες συνθήκες»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments