“Περνάμε από ένα ιστορικό στάδιο, ενωμένοι θα δημιουργήσουμε το μέλλον”

0
Dodekanisos

«Πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι για να δημιουργήσουμε το μέλλον», είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν μεταξύ άλλων στο καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του. Παράλληλα έκανε λόγο για ένα …ιστορικό στάδιο από το οποίο περνάει η Ρωσία λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Οι άνθρωποι έχουν μια βαθιά κατανόηση της τεράστιας σημασίας του ιστορικού σταδίου από το οποίο περνά η Ρωσία και της κολοσσιαίας ευθύνης για την πατρίδα. που αισθάνεται κάθε Ρώσος. Θα διασφαλίσουμε τη σίγουρη ανάπτυξη της πατρίδας, την ευημερία των πολιτών μας και θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί».

«Την χρονιά που πέρασε, δουλέψαμε σκληρά και καταφέραμε πολλά, ήμασταν περήφανοι για τα κοινά μας επιτεύγματα, χαρήκαμε για τις επιτυχίες μας και παραμείναμε σταθεροί στην υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, της ελευθερίας και της ασφάλειάς μας, των αξιών μας, που ήταν και παραμένουν. ένας ακλόνητος πυλώνας στήριξης για εμάς», είπε επίσης ο Πούτιν.

Στην περσινή ομιλία του, ο Πούτιν χαρακτήρισε το 2022 «έτος δύσκολων αλλά αναγκαίων αποφάσεων» και «σημαντικών βημάτων προς την πλήρη κυριαρχία της Ρωσίας και μια ισχυρή εδραίωση της κοινωνίας μας» ενόψει των δυτικών προσπαθειών να «χρησιμοποιήσει κυνικά την Ουκρανία και τον λαό της ως ένα μέσο αποδυνάμωσης και διαίρεσης της Ρωσίας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments