Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Περιμένουμε και τα άλλα παιδιά!»

Περιμένουμε και τα άλλα παιδιά!»

0
manolas mixalis
Dodekanisos

Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει στο «στρατόπεδο» της Δόξας Ψίνθου μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με αντίπαλο την Δόξα Καρδάμαινας. Ο νέος προπονητής της ομάδας Μιχάλης Μανωλάς κράτησε χαμηλούς τόνους στα αποδυτήρια, όμως η αισιοδοξία για βελτίωση της κατάστασης υπάρχει και παράλληλα περιμένει να έρθουν κοντά και παίκτες που λόγω της δουλειάς τους απέχουν. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την νίκη της ομάδας του αλλά και την συνέχεια.
«Εκείνο που επιδιώξαμε όλη την εβδομάδα πριν το παιχνίδι με την Δόξα Καρδάμαινας, ήταν η ανασύνταξης της ομάδας για τον αγώνα που ερχόταν αλλά και η «έναρξη» του πρωταθλήματος για την συνέχεια. Σίγουρα η ομάδα «ψάχνεται» εσωτερικά για να μπορέσει να οριστικοποιήσει την προσωπικότητα και την ταυτότητα της μέσα στο γήπεδο. Ευελπιστώ πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη γιατί θα ενσωματωθούν και άλλα παιδιά που μέχρι σήμερα δεν είναι κοντά μας λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν ακόμα. Νομίζω πως η νίκη που πετύχαμε σε βάρος της Καρδάμαινας ήταν κάτι που μας βοήθησε πολύ στην ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση μας».
Σε ότι αφορά το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ, η Δόξα θα στερηθεί και πάλι την παρουσία του Γιώργου Στάππα, ο οποίος όπως είναι γνωστό είναι τιμωρημένος, ενώ από σήμερα συμμετέχει στις προπονήσεις το νέο απόκτημα της ομάδας ο Βσίλης Μέντος. Καταβάλλονται προσπάθειες να είναι έτοιμο το δελτίο του, ώστε να υπολογίζεται από τον Μιχάλη Μανωλά στον αγώνα με τον ΑΕΡΑ. Χθες οι παίκτες της Ψίνθου είχαν πάρει ρεπό από τον προπονητή τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments