Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Squash: Τουρνουά για τον Βασίλη Μπαρδή

Squash: Τουρνουά για τον Βασίλη Μπαρδή

0
27
Dodekanisos

Ένα φιλικό τουρνουά αφιερωμένο στον Βασίλη Μπαρδή διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης. Ο Μπαρδής είναι μέλος και αθλητής του συλλόγου αλλά ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το νησί. Στη σχετική του ανακοίνωση, ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:
«Με το πέρας του καλοκαιριού και μπαίνοντας σιγά σιγά στο φθινόπωρο επανερχόμαστε δυναμικά διοργανώνοντας από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου ένα φιλικό τουρνουά όπως αυτό που κάνουμε κάθε φθινόπωρο BYE BYE SUMMER αφιερωμένο στο μέλος μας Βασίλη Μπαρδή οποίος θα μας αποχωριστεί και θα τον αποχωριστούμε μίας και μετακομίζει στο εξωτερικό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον Βασίλη για την βοήθεια που προσέφερε στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και για τις άπειρες ώρες προσφοράς στην διοργάνωση τόσο και τόσων επιτυχημένων τουρνουά.
Στο παρακάτω Link μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=1A33169B-CC6B-407F-AB31-B3A4ADFB0BE4 .δηλώνοντας ταυτόχρονα και τους περιορισμούς που πιθανόν να έχετε στις ώρες των αγώνων σας.
Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 4 η ώρα το απόγευμα. Ανάλογα τον αριθμό συμμετοχών των γυναικών θα εξαρτηθεί εάν το ταμπλό θα είναι μικτό ή θα είναι ξεχωριστό το αντρικό από το γυναικείο.
Το Σάββατο το βράδυ θα για όσους το επιθυμούν και μπορούν θα συνεχίσουμε εκτός court το τουρνουά για φαγητό και ποτό.
Με νεότερο email θα σας ενημερώσουμε για την προκήρυξη του τοπικού μας πρωταθλήματος στα πλαίσια της PEFT CITY SQUASH LEAGUE η βαθμολογία του οποίου θα προσμετράτε στην εθνική βαθμολογία της ΠΕΦΤ.
Επιπλέον αργότερα θα σας ενημερώσουμε και για την δυνατότητα που θα έχετε τα μέλη μας να παρακολουθήσετε προπονητικό τριήμερο από τις 7-9 Οκτωβρίου (μία εβδομάδα δηλαδή πριν το ανοιχτό τουρνουά του HOLMES στην Αθήνα) με τον Νίκο Συμεωνίδη που θα φέρει και θα φιλοξενήσει ο Σύλλογος για τα μέλη του.
Για το κόστος και τις δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να επικοινωνούν στον Δημήτρη Σπάρταλη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments