Πέρασε στην αιωνιότητα ο σπουδαίος Μπόμπι Τσάρλτον

0
Dodekanisos

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αγγλίας και σπουδαίος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπόμπι Τσάρλτον, που χαρακτηρίστηκε από τον σύλλογο ως «γίγαντας του παιχνιδιού», πέθανε σε ηλικία 86 ετών, όπως ανακοινώθηκε. Ο Τσάρλτον ήταν βασικό μέλος της νικήτριας ομάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αγγλίας το 1966 και γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία σε επίπεδο συλλόγων με τη Γιουνάιτεντ , η οποία έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο το 1968, μια δεκαετία αφότου σκοτώθηκαν μέλη της ομάδας σε αεροπορικό δυστύχημα. στο Μόναχο.

“Με μεγάλη λύπη μοιραζόμαστε την είδηση ​​ότι ο Sir Bobby πέρασε ειρηνικά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ήταν περικυκλωμένος από την οικογένειά του”, ανέφερε μια δήλωση εκ μέρους της οικογένειας Charlton.
«Η οικογένειά του θα ήθελε να μεταβιβάσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συνέβαλαν στη φροντίδα του και για τους πολλούς ανθρώπους που τον αγάπησαν και τον στήριξαν».
Το 2020, ανακοινώθηκε ότι ο Τσάρλτον είχε διαγνωστεί με άνοια και καθώς η νόσος επικράτησε σταμάτησε να παρακολουθεί αγώνες στο Ολντ Τράφορντ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments