Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε νικηφόρα από τη Λέρο

Πέρασε νικηφόρα από τη Λέρο

0
kleanthis evagoras
Dodekanisos

Επιστροφή στις νίκες για τον Κλεάνθη Παραδεισίου ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕ Λέρου με 1 – 0 σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε ο Μήτρου στο 54’ μετά από πάσα του Κώστα Καλημέρη. Ο σκόρερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν μπροστά με αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού ήταν ανώτερη ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και ένα μεγαλύτερο σκορ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Βουλγαράκης, Μανζαρτζής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γκούτογλου, Φουντουκάκης, Μπάκας. Καρπάθιος, Κοτσάνης, Τσάτσος, Καμπόσος (80’ Καστής), Ηλίας (60’ Καρνέσης), Αντώνης Πλόχωρος, Φουντής, Καράγιολης (70’ Αρ. Πλόχωρος).
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Καρίκης, Ι. Καλημέρης, Κρομμύδας, Κορκίδας, Γιαννίκος, Πολυμένωφ (70’ Μεμοτσέλα), Σαπαλίδης, Κώστας Καλημέρης, Σαπαλίδης (63’ Παπακωνσταντίνου), Μήτρου (81’ Γρηγοριάδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments