Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πέρασε με δύσκολο τρόπο από το Πυλί η Ρόδος!

Πέρασε με δύσκολο τρόπο από το Πυλί η Ρόδος!

0
Dodekanisos

Με δύσκολο τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Ρόδος η οποία επικράτησε με 3 – 2 του ΑΟ Πυλίου στην Κω για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Με αρκετή ένταση και διαμαρτυρίες ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Στις καθυστερήσεις ο Βουκομάνοβιτς έβαλε γκολ ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στην φάση αυτή αποβλήθηκαν ο Καρίκι και ο Δρόσος. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Μπριλάκη και τον Βουκομάνιβιτς, ενώ τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν οι Τσούτσης, Κέρι και Μπαρμπαρούσης (πεν).

Ο αγώνας:

Στο 23′ ο Μπριλάκης άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Πυλίου με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χιντζίδη. Επτά λεπτά αργότερα ο Κέρι έβγαλε την κάθετη πάσα με αποδέκτη τον Τσούτση ο οποίος την πέρασε πάνω από τον Καλαντζή για το 1-1. Με κεφαλιά ο Κέρι έβαλε μπροστά στο σκορ την Ρόδο.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν τρόπο να μπουν στην περιοχή και να κλειδώσουν το τρίποντο. Στο 67′ ο Μπαρμπαρούσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χατζηβασίλη. Ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Ο Βουκομάνοβιτς μετά από λάθος απομάκρυνση των φιλοξενούμενων, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-3 στο 73′

Στο 93′ η φάση που διαμαρτύρεται έντονα το Πυλί, ο Χιντζίδης έβγαλε την σέντρα από αριστερά ο Μούλας την έστειλε στο δοκάρι με προβολή και ο Βουκομάνοβιτς την έστειλε στα δίχτυα, με τον Α’ βοηθό να το ακυρώνει ως οφσάιντ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία τον Δρόσο και τον Καρίκι.

Με παράπονα και από τις δυο ομάδες η διαιτησία των Χρόνη (Δυτ. Αττική), Σερεβέτα (Αθηνών) και Τραντά (Αθηνών)

Α.Ο Πυλίου : Στέφανος Χατζησεβαστός : Καλαντζής, Χιντζίδης, Μούλας, Μπριλάκης (35 λ.τ. Σχουλλής), Χατζηνικολάου, Κότζα, Λάλκοβιτς, Δρόσος (64’ Βουκομάνοβιτς), Τσιτσεκίδης (80’ Λάντζιος), Χατζηβασίλης, Αλομπισάτ.

ΑΣ Ρόδος : Μανώλης Σκύβαλος : Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος (46’ Πατσιαβούρας), Καψάλης, Γωνιωτάκης (11’ λ.τ. Αργκιλέσι), Καρίκι, Λάσκαρης, Τσούτσης (83’ Δούμτσης), Ζούνης (68’ Μίσκου), Κέρι, Μπαρμπαρούσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments