Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Τσελεπίδης στο νοσοκομείο, ευχές από Άγιο Γεώργιο και Φοίβο

Ο Τσελεπίδης στο νοσοκομείο, ευχές από Άγιο Γεώργιο και Φοίβο

0
Dodekanisos

Ο Μιχάλης Τσελεπίδης αποχώρησε από το γήπεδο της Κρεμαστής έχοντας έναν σοβαρό τραυματισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου με ασθενοφόρο προκειμένου να κάνει τις περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του. Η ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής και ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας δημοσίευσαν τις εξής ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση του Φοίβου Κρεμαστής: «Το ΔΣ του Φοίβου Κρεμαστής εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας Μιχάλη Τσελεπίδη μετά τον τραυματισμό του στο μεταξύ μας παιχνίδι.»

Η ανακοίνωση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας:

«ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ “ΒΡΑΧΕ”, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η σημερινή ήττα της ομάδας μας από τον Φοίβο, αφού στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Μιχάλης Τσελεπίδης στάθηκε άτυχος. Ο έμπειρος αμυντικός μετά από τραυματισμό στο γόνατο διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου “έβγαλε” ακτίνα και εντός της εβδομάδας θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού. Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα του, με τον πρόεδρο να τον συνοδεύει στο νοσοκομείο. Μιχάλη σου ευχόμαστε περαστικά και άπαντες σε περιμένουμε σύντομα πίσω στα γήπεδα. Ελπίζουμε το πρόβλημα να είναι το μικρότερο δυνατό για τον παίκτη- “βράχο” της αμυντικής μας γραμμής.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments