Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε δύσκολα από τα Μάσαρη!

Πέρασε δύσκολα από τα Μάσαρη!

0
DSC08049
Dodekanisos

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη με σκορ 1 – 0 σε βάρος του Αστέρα Μασσάρων πέτυχε ο Φοίβος! Η ομάδα της Κρεμαστής επικράτησε μέσα στα Μάσαρη χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε ο Αξιώτης. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει και πολλά σπουδαία πράγματα στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεν την κατοχή της μπάλας η οποία όμως ήταν ανούσια. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε και μέχρι και το 75’ η μπάλα πήγαινε κυριολεκτικά πάνω – κάτω. Από εκεί και πέρα όμως και μέχρι και το φινάλε, ο Φοίβος κυριάρχησε και όπως φαινόταν ήταν θέμα χρόνου το πότε θα σκοράρει.
Το μοναδικό γκολ λοιπόν πέτυχε στο 82’ ο Αξιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο παίκτης του Φοίβου είχε σουτάρει σε πρώτο χρόνο άλλο ο Τόππος απόκρουσε τη μπάλα, πριν την πάρει και πάλι ο ίδιος και τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 67’ ο Γιώργος Πλαγγέντης έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος αλλά πρόλαβε ο Πομπού. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αστέρα Μασσάρων. Στο 89’ ο Κοντόγιαννος με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Σταυρούλιας, Τσέτσος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόππος, Σκούμπρος, Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Χαλίλ (88’ Λούππος), Κιλασίν Ερτζάν, Μπαϊρακτάρης (86’ Δεληγιάννης), Νικήτας, Μίρτσεβ, Πατσιαούρας, Πλαγγέντης Λευτέρης (70’ Χατζημανώλης), Πλαγγέντης Γιώργος
ΦΟΙΒΟΣ: Ψωμιάδης, Φελεγκάκης, Σαλαμαστράκης, Μαϊλης, Αξιώτης, Ζουρούδης, Ορφανίδης (90’ Ντόστι), Δράκος (52’ Πάττας), Τζεμαλάϊ (52’ Κοντόγιαννος), Πομπού, Αργέντης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments