Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε από τις Φάνες ο Άγιος Ισίδωρος

Πέρασε από τις Φάνες ο Άγιος Ισίδωρος

0
tilos agios isidoros
Dodekanisos

Μετά από μια καλή εμφάνιση ο Άγιος Ισίδωρος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα αφού πέρασε από το γήπεδο Φανών με το «διπλό» νικώντας τον τοπικό Ακουσίλαο με 2-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 9΄ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Σαπαλίδη πάνω στη γραμμή (αντίκρισε την απευθείας κόκκινη) μετά την κεφαλιά του Τσαλίκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θεοδοσίου και έκανε το 1-0. Στο 30΄ οι Φανενοί είχαν ευκαιρία να πάρουν «κεφάλι» δύο τερμάτων όμως ο Παπακωνσταντίνου από θέση τετ α τετ σούταρε σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασά. Στο 39΄ ήρε η ισοφάριση για τους Σιδερίτες με το πλασέ του Στάππα. Ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (43΄) ο εξαιρετικός σε απόδοση Σαράντης σούταρε από τα 35 μέτρα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ παίζοντας κυρίως με μακρινές μπαλιές. Από την άλλη ο Άγιος έχασε μια καλή ευκαιρία 73΄ όταν ο Σαράντης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κρητικός έδιωξε πάνω στην γραμμή. Τελικά μέχρι και το τελυταίο σφύριγμα του κ. Κυρίτση δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχων σκορ. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγο της αποβολής του Στάππα στο 86΄ για μαρκάρισμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Ορφανός, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αξιώτης, Κρητικός, Θεοδοσίου, Κώστας, Σέντης (55΄ Κεβάνι), Τσαλίκης, Κοκκάρης, Αρφαράς, Παπαγρηγορίου (67΄ Σάββας), Ατσίδης (77΄ Ζώτας), Παπακωνσταντίνου (86΄ λ.τρ. Καραμολέγκος)

ΑΓ. ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς, Σαπαλίδης, Βονάκης, Ταμπουράς, Δημητράκης, Αμπελάς, Μερισιώτης (70΄ Γεωργαλλής), Καψαλάκης, Καρτάλης (86΄ Διακοπαρασκευάς), Σαράντης (93΄ Στραβογιάννης), Στάππας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments