Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Επιτέλους χαμογέλασε η Αδελφοσύνη…

Επιτέλους χαμογέλασε η Αδελφοσύνη…

0
Dodekanisos

Την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες το απόγευμα η Αδελφοσύνη η οποία επικράτησε με 3-1 των Ατρομήτων. Το συγκρότημα του Ηλία Λοίζου είχε την ποιότητα και την εμπειρία να ανταπεξέλθει και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια νεανική και πολύ καλή ομάδα η οποία προσπάθησε για το καλύτερο αλλά παρά την ανωτερότητα της στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις απαραίτητες ευκαιρίες για να αποφύγει την ήττα.

Η Αδελφοσύνη ξεκίνησε δυναμικά το ματς και στο 14’ είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ του Κώστα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το σκορ άνοιξε λίγο αργότερα (21’) όταν ο Μ. Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή των Ατρομήτων και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε σε κενή εστία (0-1).

Στις αρχές της επανάληψης οι γηπεδούχοι απάντησαν ισοφαρίζοντας σε 1-1 με πλασέ του Γανωτάκη μέσα από την περιοχή (1-1). Στο 65’ μετά από φάση διαρκείας και δυο διαδοχικά δοκάρια σε σουτ των Κ. Παπαδόπουλου και Κώστα ο Μπάκης με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θαρρενάκη δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Αδελφοσύνη (1-2). Οι Ατρόμητοι στη συνέχεια είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες. Έτσι στο 86’ ο Θεοδωρακόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για το συγκρότημα του Ηλία Λοΐζου που με αυτό τον τρόπο πήρε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σπάρταλης Α., Αυγενικού και Ροδίτης.

Ατρόμητοι Ρόδου: Θαρρενάκης, Πίτσος (65’ Ταρατίτας), Φουντουραδάκης (31’ Μιχαήλου), Τερζίου, Κασσανής, Μαγιόγλου, Παραστατίδης, Καψαλάκης (40’ Συμεωνίδης), Γανωτάκης, Καστρινάκης, Δουκίσης
Αδελφοσύνη: Τύρελης, Αποστόλου, Ζαμαντάκης, Χατζη Ομερ Ταμπάκ (70’ λ.τ. Λιούρας), Συμεωνίδης, Μπάκης, Κ. Παπαδόπουλος (78’ Τοπάλ), Μ. Παπαδόπουλος (86’ Θεοδωρακόπουλος), Κώστας, Καιμαξής (80’ Κασιώτης), Ζαράρης

΄

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments