Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε από την Αρχίπολη ο Πολυβώτης

Πέρασε από την Αρχίπολη ο Πολυβώτης

0
Dodekanisos

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Πολυβώτης Νισύρου, καθώς νίκησε με σκορ 2-1 τον Εθνικό Αρχίπολης για την τέταρτη αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (Β’ όμιλος). 

Τα γκολ της νίκης για τον Πολυβώτη σημείωσαν οι Χατζηνικολάου (22′) με αριστοτεχνικό πλασέ από ασίστ του Σφακιανού, ενώ στο 84ο λεπτό ο Σφακιανός από δημιουργός έγινε εκτελεστής γράφοντας το τελικό 2-1 με κεφαλιά. Ο Εθνικός είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθηναίου. 

Ο Πολυβώτης επικράτησε δίκαια του Εθνικού, καθώς είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το πρώτο λεπτό. Εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που παρουσίασαν στην άμυνα οι γηπεδούχοι, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει ένα πολύτιμο «τρίποντο». 

Διαιτητής: Βλάχος

Βοηθοί: Αναστασοπούλου, Διακοφιλιππής

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εθνικός Αρχίπολης (Μιχάλης Κουτσουμπάρης): Στελλάς, Χατζηγεωργίου, Κασιώτης Νίκος (60′ Σάκης Παπανθίμου), Κουτσουμπάρης, Μπόσινας (14′ Καραζιντάνης), Χριστοφίδης (46′ Καραμίχας), Παπαρδάκης, Δεληγιάννης (80′ Γαβριήλ Σεχιτάι), Κασιώτης Γιώργος, Κισσανάκης (80′ Χατζηνικολού), Αθηναίος.

Πολυβώτης Νισύρου (Μανώλης Χασαπλαδάκης): Χαρτοφύλης, Χατζηνικολάου, Σακελλαρίου, Μακρής, Καρακωνσταντίνος, (86′ Χασαπλαδάκης), Χατζηνικολάου Β. (75′ Σφακιανός Α.), Σφακιανός Ι., Χατζηνικολάου Β., Ορσάρης, Καραγιάννης, Παπαδάκης (68′ Σταυριανός). 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση και περαστικά στον Καραζιντάνη από τον Πολυβώτη

Παρόλα αυτά, την αναμέτρηση «σημάδεψε» ο τραυματισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή του Εθνικού, ο λόγος για τον Δημήτρη Καραζηντάνη. Μάλιστα ο σύλλογος της Νισύρου, με επίσημη τοποθέτησή του, αφού ευχαρίστησε τον Εθνικό για την φιλοξενία, ευχήθηκε περαστικά και υγεία στον νεαρό παίκτη του Εθνικού, αλλά και να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments