Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πέμπτη νίκη για τους Πάνθηρες!

Πέμπτη νίκη για τους Πάνθηρες!

0
Dodekanisos

Την πέμπτη τους φετινή νίκη στην κατηγορία πέτυχαν οι Πάνθηρες οι οποίοι επικράτησαν με 3 – 1 στις Καλυθιές του ΑΟ Φαληρακίου. Η νεανική ομάδα του Σταμάτη Κουρδουνάκη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφθασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης με τους οποίους βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας φθάνοντας αισίως τους 16 βαθμούς.

Οι Πάνθηρες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9′ με τον Παπανικολάου ( 0 – 1). Στο 24′ μάλιστα ο Τιτάης έκανε το 0 – 2 και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Πριν τελειώσει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Βενιτζέλο σε 1 – 2 και να δώσουν άλλο χρώμα στον αγώνα. Όμως στο 78′ ο Αγγελάκης πέτυχε και τρίτο τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 3.

ΑΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ: Χατζηνικόλας, Στατιού, Χρυσοχός (22′ Αργυρού), Μανιάς, Κακοσαίος (59′ Ανάστασου), Παπαδιός (70′ Γρηγοράς), Καζέλλης (44′ Στάθης), Βαγιανός, Βενιτζέλος, Κώστας, Τζαβάρας
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Δ. Διακογιάννης, Διονυσόπουλος, Ισκάς, Rapka, Αγγελάκης, Μουχαμεντάνι, Τσαουσάϊ (60′ Τόλης), Τιτάης (69′ Γαϊτάνος), Παπανικολάου (85′ Καρασάββας), Hasa (70′ Donchev), Χατζηκεβορκιάν

-Ο πρόεδρος Κωνσταντίνου Διάκου και το δ.σ. των Πανθήρων θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον ΑΟ Φαληρακίου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή. Υπόσχονται ότι θα κάνουν κάτι αντίστοιχο στον αγώνα του δευτέρου γύρου στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” στο Κορακόνερο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments