Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Παιχνίδι με πολύ εντόνα συναισθήματα”

“Παιχνίδι με πολύ εντόνα συναισθήματα”

0
Dodekanisos

Δηλώσεις για το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Προοδευτική πραγματοποίησε μέσω του news12.gr ο σκόρερ του Διαγόρα, Δημήτρης Σουάνης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του “γηραιού” με το γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του παιχνιδιού, έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πώς έζησες το παιχνίδι;

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολύ έντονα συναισθήματα. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε από νωρίς, όμως θα μπορούσαμε και να χάνουμε από το καλό εικοσάλεπτο που έκανε η Προοδευτική και δημιούργησε 3-4 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ”.

Πώς ένιωσες όταν είδες την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα;

“Σε εκείνο το σημείο βγήκε όλη η ένταση της πρεμιέρας. Από μέσα μου βγήκε ένα μεγάλο ουφ.. Τελείωσε αυτό, προχωράμε παρακάτω”.

Πως επηρεάζει την ψυχολογία της ομάδας αυτή η νίκη με τον τρόπο που ήρθε;

“Θεωρώ πως από τα πρόσωπα των συμπαικτών μου μέσα στα αποδυτήρια λειτούργησε θετικά. Μετά από αυτήν την νίκη η ομαδα θα βγει ακόμα πιο ενωμένη ενόψει της συνέχειας”.

Η άποψη σου για τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο;

” Ήταν πολύ όμορφα. Είναι σημαντικό που είχαμε παλμό μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και μπορέσαμε να κυνηγήσουμε την νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τον περιμένουμε και πάλι στο γήπεδο σε δύο εβδομάδες για το παιχνίδι με το Κερατσίνι”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments